Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
potřebovala bych pordit.Ve večerních hodinách jsem byla vyzvána k instalaci nové verze Windows Live Messenger...po nějaké době stahování se mi objevila tato hláška:
ORDINÁLNÍ ČÍSLO 266 SE NEPODAŘILO DYNAMICKY PROPOJOVANÉ KNIHOVNĚ MSI.DLL NALÉZT.../76qD.exe-toto bylo jako v názvu/
Nevím si rady..tím pádem se vůbec nemohu připojit...
Děkuji za radu...
Zkus tu knihovnu stáhnout znovu, najdi v PC original knihovnu a zazálohuj si ji. Nová knihovna bude v zipu a rozbalíš ji do umístění místo poškozené, hledej ji v C:WindowsSystem32 kde s největší pravděpodobností bude
Měl bych malou radu.Nestahujte a neinstalujte každou blbost od Microsoftu.Každá aktualizace nemusí být to pravé ořechové.
Rada je to sice malá, ale na prd. Jak má běžný uživatel poznat, co stáhnout a co ne? Že byste se o tom rozepsal trochu šířeji, třeba "aktualizaci xxxxx nestahujte, protože to dělá to a to a je to celkem k ničemu a naopak vám to bude škodit."
což o to,ale já neinstaluji vše nabízené...ba naopak.Co nejdéle si držím staré verze.Ale včera večer po opětovném přihlášení mi to nedalo vůbec volbu se přihlásit bez nainstalování nové verze![]()
zdravím..já mám úplně ten samý problém a vážně si s tím nevím rady, protože tomuhle já moc nerozumím..zkoušela jsem to opravit podle toho, jak jste to tu popsali a nic..tady píšete opravit knihovnu ale já nějak nevím jak...děkuji za menší vysvětlení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.