Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ordinální číslo 266 se nepodařilo nalézt

Od: mozza odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer,

potřebovala bych pordit.Ve večerních hodinách jsem byla vyzvána k instalaci nové verze Windows Live Messenger...po nějaké době stahování se mi objevila tato hláška:

ORDINÁLNÍ ČÍSLO 266 SE NEPODAŘILO DYNAMICKY PROPOJOVANÉ KNIHOVNĚ MSI.DLL NALÉZT.../76qD.exe-toto bylo jako v názvu/
Nevím si rady..tím pádem se vůbec nemohu připojit...

Děkuji za radu...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Zkus tu knihovnu stáhnout znovu, najdi v PC original knihovnu a zazálohuj si ji. Nová knihovna bude v zipu a rozbalíš ji do umístění místo poškozené, hledej ji v C:WindowsSystem32 kde s největší pravděpodobností bude

www.dll-files.com/...

celp*

Měl bych malou radu.Nestahujte a neinstalujte každou blbost od Microsoftu.Každá aktualizace nemusí být to pravé ořechové.

tesyk*

Rada je to sice malá, ale na prd. Jak má běžný uživatel poznat, co stáhnout a co ne? Že byste se o tom rozepsal trochu šířeji, třeba "aktualizaci xxxxx nestahujte, protože to dělá to a to a je to celkem k ničemu a naopak vám to bude škodit."

sondaw*
Souhlasím, navíc se nejedná o aktualizaci, Windows Live Messenger.je kecálek, kterého (mimo dalších) používám také.
Aktualizace stahuji doporučené a kritické automaticky, volitelné podle toho, jestli je potřebuji, což ovšem uživatel-začátečník, asi těžko vyhodnotí
mozza

což o to,ale já neinstaluji vše nabízené...ba naopak.Co nejdéle si držím staré verze.Ale včera večer po opětovném přihlášení mi to nedalo vůbec volbu se přihlásit bez nainstalování nové verze:(

sondaw*

Spustila jsem svůj Messenger, nabídlo mi to tutéž aktualizaci, jde o aktualizaci, která opravuje nějakou bezpečnostní chybu, proto jsem ji nainstalovala. Instalace proběhla bez problémů, u tebe tedy jde opravdu o poškoženou knihovnu, kterou musíš nahradit a mělo by být všechno v pořádku

cwes
hodnocení

0x

zdravím..já mám úplně ten samý problém a vážně si s tím nevím rady, protože tomuhle já moc nerozumím..zkoušela jsem to opravit podle toho, jak jste to tu popsali a nic..tady píšete opravit knihovnu ale já nějak nevím jak...děkuji za menší vysvětlení

sondaw*
V mém prvním příspěvku máš odkaz i postup. Najdi v PC knihovnu MSI.DLL a přesuň ji někam jinam jako zálohu (do nějaké složky, kterou si vytvoříš). Pokud nemůžeš knihovnu v umístění najít, zadej název do Hledání a vyhledej ji
Stáhneš z odkazu novou knihovnu a rozbalíš ji (asi bude v zipu) místo té, kterou jsi přesunula

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]