Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem uživatelem služby Steam a v nastavení jsem omylem nastavil řežim Big Picture, který moje platforma (PC) nepodporuje a Steam nyní nejde spustit - na liště se objeví -ikona Steamu- Big Picture Mod a pak spadne.
Nevíte někdo prosím jak vypnout Big Picture? popř. jak resetovat tovární nastavení Stemu bez potřeby znovu stahovat všechny hry?
Děkuji
To se mi taky podařilo, když big picture začínal a blbnul (teď už jde ok).
Spravilo se to tak, že jsem ve správci úloh steam shodil, odhlásil se z windows a přihlásil zpátky. Při novém přihlášení do steamu vyskočilo upozornění, že nebyl ukončen, že nemusejí být data v cloudu, blabla, pak se už spustil normálně.
Kdyby ale nebylo zbytí, při reinstalaci vám data zůstanou, když umístíte klienta opět do stejné složky, všechno si najde, nic tahat znovu nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.