Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Steam - chyba Big Picture Mod - nelze spustit

Od: mafian9 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

jsem uživatelem služby Steam a v nastavení jsem omylem nastavil řežim Big Picture, který moje platforma (PC) nepodporuje a Steam nyní nejde spustit - na liště se objeví -ikona Steamu- Big Picture Mod a pak spadne.

Nevíte někdo prosím jak vypnout Big Picture? popř. jak resetovat tovární nastavení Stemu bez potřeby znovu stahovat všechny hry?

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus najet do složky Steamu (u mě je to D:Steamconfig) a tam je soubor config.vdf. Ten zkus smazat. Když nebude fungovat, tak přeinstaluj Steam.

dzordz*
hodnocení

0x

To se mi taky podařilo, když big picture začínal a blbnul (teď už jde ok).

Spravilo se to tak, že jsem ve správci úloh steam shodil, odhlásil se z windows a přihlásil zpátky. Při novém přihlášení do steamu vyskočilo upozornění, že nebyl ukončen, že nemusejí být data v cloudu, blabla, pak se už spustil normálně.

Kdyby ale nebylo zbytí, při reinstalaci vám data zůstanou, když umístíte klienta opět do stejné složky, všechno si najde, nic tahat znovu nebude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]