Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s přehráváním a titulky

Od: alfonz* odpovědí: 12 změna:

Poradte nekdo prosim... Na notebooku kdyz si pustim film v jakymkoliv prehravaci (bsplayer, kmplayer, wmp) přehraje se vzdy jen část filmu (cca 37 minut) a pak napřikald bsplayer zacne nacitat procenta a pise u toho PŘEINDEXOVÁNÍ... a navic se nezobrazuji titulky (v ani jednom prehravaci) Mam nainstalovany i Codecpack Allin1...

Je problém např v grafice nebo kde myslíte?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
1)
Stahuj.cz
Stáhni si k_lite codecpack nasitaluj, stáhni si kmplayer naistaluj a spust to.
2)
Než tohle všechno začneš dělat odinstaluj všechny naistalované playery a hlavně codecpakc allin1
3)
Až to odinstaluješ tak si ještě stahni ccleaner vyčisti s ním pc a vyčisti s ním i registry...až po tomto udělej první krok (tedy klite a kmp)
S pozdravem Adam.
sondaw*

Malinko ti budu oponovat, používám KMP už dlouho, od té doby, co jsme ho s kamarádem překládali, k němu mám právě jen kodeky All in one a bez problémů přehraji úplně všechno. Tuto kombinaci jsem měla na XP, Vistě Ultimate a teď na Vistě Home premium 64bit a nemám nejmenší problém. V PC nemám žádný jiný přehrávač. Takže v tom bych problém opravdu neviděla, spíš bych projela PC na spyware, malware a vyčistila PC tak, jak radíš

Tak pokud jsem to dobře pochopil.. jen jste překládali, programing ste nechali těm šikmovočkům, takže pochybuji o 100% procetní znalostí s funkci CPAI1 a jejího potvrezení..i s mojí židlí pod nohy jsou to 4 pc kde jsem zaznamenal problém km+CPAI1 a tipuji že je to z pouze z důvodu že do něj už někdo pár let nehrabal...a vzhledem k té kupě přehrávačů v pc tam dle mého názoru pěknej bordel s všelijakýma knihovnama...
btw:Ani jsem netušil že je tam cs volba jazyku..fakt zvláštní, ted sem si to šel okukat a fakt tam je...docela drsný zjištění :D ja si byl vždy jistej že se na widlákov zapomělo a jehle..tak to dík jako:D
Jak tak koukám ta noise filter není moc česky..asi by to česky znělo blbě..:)
Jen tak do fóra se zeptám používá sondaw to titulní album art..?
Nakonec CPAI1 je fakt zmetek u mamy na ntb nic nehrálo jen kvůli něj(aktuálně ripované seriály atd bez šance, je to už dědek co neviděl a asi ani už neuvidí světlo)
sondaw*

Jen jste překládali znamená, že se zkouší i funkce programu, některé výrazy mají několik významů a nejde to střílet od boku, znamená to, že se dohaduje s autory programu, aby vůbec poslali jazykový balíček ap.

Co se týká toho, že něco zůstalo nepřeloženo je to z toho důvodu, že po přeložení to program prostě nevzal a objevilo se buď korejské písmo nebo čtverečky (ty tam dokonce v několika málo případech i zůstaly, nešlo s tím nic udělat)

Kodeky All in one používá s KMP většina mých známých, stejně tak překladatele a nemají problém. Vím, že další vývoj kodeku byl zastaven, ale vzhledem k tomu, že KMP má kodeky vlastní, jsou tyhle plně dostačující. I v době, kdy jsme neinstalovali vůbec žádné, nebyl problém s přehráváním čehokoliv. Ale samozřejmě si může každý nainstalovat podle vlastního uvážení, já používám to, co mi funguje.

Co se týká tazatele, máš pravdu v tom, že by měl odinstalovat to množství přehrávačů, vyčistit PC vč,. registru a nainstalovat jeden. Opravdu může mít v PC takový binec, že se mu to tam tluče navzájem

sasdax*

Já jen malý dodatek. Codec Pack All in 1jsem taky používal a bez problému. Teď už ho nedoporučuju a to třeba jen proto, že poslední verze na www.stahuj.cz je z 23. ledna 2006. Takže už bych bral raději K-Lite Codec Pack, který je ze 4. září 2009. Každý ať si řekne sám, jestli chce nové kodeky nebo tři a půl roku staré.

sondaw*

Zdravím, taky jsem měla tento balík kodeků, ale IOBit Smart Security a MalwareBytes mi právě v tomto balíku našly trojana. Mohl to být falešný poplach, ale protože jsem na PC pozorovala nějaké nežádoucí jevy, dala jsem to pryč a vrátila se ke starým kodekům. To jen na vysvětlenou, proč je stále používám

Jo ty čtverečky masakr, já je tam mám i když je anglickej lang...
Nakonec ty problémy kmp+CPAI1 by na těch srojích z duvodu WinXP+SP1 a nic víc, tak proto..
alfonz*
hodnocení

jsem zoufaly... vse jsem provedl jak jsi rekl, ale je to furt o tom samem... spustim film a prehrava se vzdy jen tak tretina maximalne... jakmile to dojde k dane stope, ukonci se prehravani... Titulky furt taky nic...mozna to je uplne od veci, ale nemuze vadit kdyz mam AMD Athlon 64x2 a nainstalovany system windows xp 32? Kamos rikal, ze by mel byt nainstalovany xp 64, jinak to dela bordel,... vubec se v tom nevyznam... je fakt, ze i pri normalni praci se pocitac obcas sekne...treba na 3 vteriny...nebo co jineho by to mohlo byt?

To je všeobecné pravidlo že bastli x64 na x86 platformu je děsná blbost vždycky to dělalo bordel..u widlí určitě, kdybys frčel na linuxovém distru tak bys byl asi v poho..

kasol*
hodnocení

0x

Ohledně kodeků už zde bylo zmíněno. Mohu dále doporučit nějaký program, který umí přehrávat filmy i titulky, má kodeky již v sobě a navíc je zadarmo. Já osobně používám VLC Media player. Na první pohled vypadá si dost obyčejně, ale umí toho hodně. Na přehrávání DVD filmů někdy používám AVS DVD player, který je rovněž zadarmo. Oba programy jdou po překopírování nainstalované verze spouštět i z flash disku. Obojí je ke stanutí na serverech slunečnice, stahuj atd.

seuss*

VLC mohu jedine doporucit, mam velmi dobre zkusenosti s timto prehravacem ve Win XP (32 i 64bit) a Vistach

alfonz*

Mno tak VLC sem se posunul o trochu dál, titulky už běží a co se týká délky filmu a přeindexovaní (?), je to stejné... VLC hlásí, chybný formát AVI... to sem blázen... na durhém kompu mě to běží normálně... ledažeby se stala chyba někde při kopírování filmu z flashky na druhý komp...nevím...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]