Nejste přihlášen/a.
Ahoj vsem,
uz jsem tu mel podobny dotaz asi pred tydnem ohledne zapojeni male domaci site. Mam Par pocitacu a chtel bych je dohromady pozapojovat pres router a nastavit si sdilenou tiskarnu a disk z jednoho pocitace. U win XP se mi vse bezproblemove povedlo, dokonce i v Linuxu jsem sit bezpecne nastavil, ale problem mi dela nastaveni site v mem notebooku, ktery ma win. Vista.
Problem je take v tom, ze notebook jako jediny neni pripojen pres kabel, ale pres wifi pripojeni na router a v siti pak nevidim zadny dalsi pocitac. Zkousel jsem procitat vsechny ruzne navody, ale nejak se mi nepodarilo prijit na to jak to nastavit ...
Dokazal by mi tu nekdo poradit, pripadne mi to pres teamViewer na notebooku nastavit? Bylo bych moc vdecny ...
Jak nevidíš? Ani když zadáš start, spustit a napíšeš jmeno_pc
Založil sis alespoň na windows stejný uživatele a k nim hlavně stejná hesla? Nemáš to zablokované na firewallu? Máš něco nasdíleno?
Nasdileny mam disk i tiskarnu. Jak jsme psal, tak na xp jsem vse v poradku nastavil. Jmeno pocitace a skupinu doma. Na notebooku jsem zkousel udelat to same, ale nastavuje se to tam trosku rozdilnym zpusobem a v prehledu tedy vidim jen router.
Muzes mi zkusit prosim nejak popsat pro hlupaky, jak mam to nastaveni udelat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.