Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NFS Undergrant

Od: kente40* odpovědí: 6 změna:
Při instalaci hry NFSU se mi objevuje toto hlášení:AN UNKNOWN ERROR OCCURREND WHILE ACCESSING E:AUTORUNAUTORUN.BMP.Neví někdo co to znamená a co mám udělat,abych mohl hru bez problémů nainstalovat?Mám OS Windows Profesional s SP1.Předem děkuji za odpověď.Petr.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

plaky*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
zrejme mas poskodeny autorunovi obrazok-ikonu...malo by to ist tak,ze daj na tento pocitac a na cdrom daj s pravym tacidlom mysi a daj preskumat..otvori sa ti obsah cd-cka a najdi tam setup alebo nieco take..malo by to ist...
V textovém editoru si prohlédni obsah souboru autorun.inf. Tam najdeš odkaz na exe soubor kterým se spouští instalace.

lopik
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Máš hru legálně?
fasefaef
03.06.06 23:19
burak*
05.09.06 21:18

miker*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
jo a pise se to underground

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]