Nejste přihlášen/a.
Ahoj,¨koupil jsem si HP ProBook 4510s s 4Gb RAM a 500Gb HDD. Většinou se všude uvádí výdrž 4 - 5 hodin, ale notebook mi vydržel "pouhou" 1hod a 30 minut. V Pc mám nainstalovaný Windows XP Pro 32 bit SP3. Co zapříčiňuje tak malou výdrž?
Díky za odpověď
Uváděnou výdrž dosáhnou notebooky pouze v režimu "nízké spotřeby", tzn. minimální jas displeje, všechny možné power savingy na maximum apod. Pokud na notebooku na baterii hrajete hry, koukáte na DVD, máte puštěnou wi-fi, modem atd. výdrž baterie rapidně klesá.
Jinak na baterie je standardní záruka 2 roky.
Cau. Ja mam taky tenhle ntb, ale uz asi 2 mesice. Ze zacatku mi taky vydrzel tak hodinu, ted vydrzi tak 2:15 hodiny. Podle toho co delas. Jas mam na minimum, ale na wifi jsem porad. ROztaceni DVDcka je taky docela narocne na baterku. Tak misto 5h to budou 2 hodiny, no. Asi si prikoupim jeste jednu baterku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.