Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít ztracené stránky u Google

Od: matz03 odpovědí: 6 změna:

*hi*Hezký den-*pusa*-již druhý den se marně pokouším na Googlu najít svoji stránku-účet-aniž bych musela zakládat nový.Poradí mi někdo zkušenější?Díky*vezen**cteni*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

O jakou stránku-účet se jedná? Myslíš gmail?

vladka*
hodnocení

Ano,jde o gmail-zkusila jsem všechny nabídky,ale nevím ,kde dělám chybu?Moje zkušenosti jsou získané formou pokusu a omylů-jsem samouk-začátečník.

alf*
hodnocení

2x

nerozumím v čem je problém jakou svoji stránku, jako založený blog či obrázky picasa, reader nebo poštu na gmailu? Vše je přeci přístupné z google.cz/... nahoře z menu. Stačí zadat jméno a heslo. Pokud již v hlavě není tak pod přihlašovacím boxem kliknout na Nemůžu se přihlás/...

matz03
hodnocení

Ano,jde o gmail-toto jsem již zkoušela , asi jsem zapoměla v zadání nějaký detail-nikde jsem si nezapsala své původní zadání...Díky

sondaw*

Zkus to tady a klikni na Gmail:E-mail od Google

www.google.cz/#hl/...

matz03
hodnocení

Díky moc - jasně zkusím*klik*Pa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]