Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pinnacle studio - je najednou pomalý

Od: miro® odpovědí: 1 změna:

Zabývám se stříháním a editací vlastních videozáznamů prostřednictví programu Pinnacle studio.V poslední době se práce - odezva programu značně zpomalila proti dřívějšku.Defragmentaci disku a odvirování jsem provedl.Nepomáhá ani přeinstalace programu.

Moc děkuji za náměty k odstranění popisovaného nedostatku. miro

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

zkusil bych ještě ccleaner, třeba si někde něco kešuje a pak se v tom hrabe a protože je to nějaká pevná složka tak ani přeinstalace nepomohla. Potom mě napadá, byla to přeinstalace nebo správnější odinstalace a nová instalace? No a jako poslední mě napadá, co tak bylo v paměti kdysi když fungoval ten program svižně a co se doinstalovalo a třeba zabírá paměť ať spouštené při startu nebo tak nějak "automaticky" ručně (kecálkové). Zpomalení bylo plíživé nebo skokem?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]