Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi zvuk

Od: andyy* odpovědí: 2 změna:

prosím nejde mi zvuk do bedýnek není ani repráček u hodin.dříve mi to šlo ale mám přeinstalovaný pc a už to tam není.děkuji za pomoc.v nastavení mám neexistuje

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

Zřejmě nemáte nainstalované ovladače ke zvukové kartě. Podívejte se do: Start -> Nastavení -> Ovládací Panely -> Systém -> záložka Hardware -> Správce Zařízení zda v seznamu nemáte nějaké Neznámé zařízení s otazníkem, nebo zařízení s vykřičníkem. Ovladače od zvukové karty by měli být pod Řadiče zvuku, videa a herních zařízení.

Nebo jen jednoduše nemáte ikonu zvuku povolenou vedle hodin. Tu povolíte tak, že v Ovládacích panelech vyberete Zvuky a zvuková zařízení a zaškrtnete Umístit ikonu hlasitosti na hlavní panel.

Předpokládám, že máte Windows XP.

maulerjan
hodnocení

0x

Pokud máte windows XP tak se zkuste podívat do adresáře start>programy>příslušenství>zábava>ovládání hlasitosti

pokud se tam ukáže errorová zpráva a program se nespustí, jsou dvě možnosti.

1) Máte špatně nainstaovaný ovladač daného zvukového zařízení.

Řešení: Pokud máte Zvukovou kartu zapojenou v nějakém slotu, zkuste se opatrně podívat na nálepku na dané kartě.

Měl by tam být napsaný výrobce. V takovém případě se obraťte na stránky daného výrobce a stáhněte si patřičný ovladač.

2) Pokud máte konektory zvuku integrované v základové desce, zkuste zjistit výrobce pomocí ovládacího panelu

Správce zařízení. Obraťte se na stránky výrobce a stáhněte si patřičný ovladač.

Přeji úspěšné zprovoznění Vaší zvukové karty. V případě nějakého problému se obraťte přímo na můj e-mail.

Maulerjan@gmail.com

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]