Nejste přihlášen/a.
prosím nejde mi zvuk do bedýnek není ani repráček u hodin.dříve mi to šlo ale mám přeinstalovaný pc a už to tam není.děkuji za pomoc.v nastavení mám neexistuje
Zřejmě nemáte nainstalované ovladače ke zvukové kartě. Podívejte se do: Start -> Nastavení -> Ovládací Panely -> Systém -> záložka Hardware -> Správce Zařízení zda v seznamu nemáte nějaké Neznámé zařízení s otazníkem, nebo zařízení s vykřičníkem. Ovladače od zvukové karty by měli být pod Řadiče zvuku, videa a herních zařízení.
Nebo jen jednoduše nemáte ikonu zvuku povolenou vedle hodin. Tu povolíte tak, že v Ovládacích panelech vyberete Zvuky a zvuková zařízení a zaškrtnete Umístit ikonu hlasitosti na hlavní panel.
Předpokládám, že máte Windows XP.
Pokud máte windows XP tak se zkuste podívat do adresáře start>programy>příslušenství>zábava>ovládání hlasitosti
pokud se tam ukáže errorová zpráva a program se nespustí, jsou dvě možnosti.
1) Máte špatně nainstaovaný ovladač daného zvukového zařízení.
Řešení: Pokud máte Zvukovou kartu zapojenou v nějakém slotu, zkuste se opatrně podívat na nálepku na dané kartě.
Měl by tam být napsaný výrobce. V takovém případě se obraťte na stránky daného výrobce a stáhněte si patřičný ovladač.
2) Pokud máte konektory zvuku integrované v základové desce, zkuste zjistit výrobce pomocí ovládacího panelu
Správce zařízení. Obraťte se na stránky výrobce a stáhněte si patřičný ovladač.
Přeji úspěšné zprovoznění Vaší zvukové karty. V případě nějakého problému se obraťte přímo na můj e-mail.
Maulerjan@gmail.com
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.