Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyskakují virové okna

Od: michalll* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

Začaly mi v mozzile vyskakovat neustále okna nějakých stránek, buďto reklama na travian, nebo na melodie atd...Vůbec nevím, jak se jich zbavit, anitvir NOD32 nenašel nic, spyware terminator taky nic, sušenky jsem vymazal, neznáte nějaký dobrý program na odstranění tohoto svinstva nebo způsob jak se ho zbavit?

Děkuju

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

2x

*jasne*Nedávno se tu vyskakující okna řešili a pomohl tento program. stahuj.centrum.cz/...

poradte.cz/...

michalll*
hodnocení

Díky moc, dobrá odpověď, ten program zabral a pomohl :)

vosikac*

Nemáte zač ... *ua**palec**ua*

lucy*

Zdravim, děkuju moc za tip na ten soubor. Ty reklamy mi vyskakují už také nějakou dobu (cca 3 měsíce), nastahovala jsme kvuli němu do PC snad minimálně 10 programů a žádný nezabral. Ale tenhle ano. Velice Vám děkuji!

alf*
hodnocení

2x

addons.mozilla.org/... máš?

nebo česky starší verze czilla.cz/...

osobně když sednu k někomu kdo nemá, tak nestačím valit oči kolik toho najednou na mě bliká, pobíhá, vyskakuje

hodnocení

0x

A co je po startu? start, spustit, msconfig

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]