Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neodesílání emailu

Od: jirikut82 odpovědí: 9 změna:

ahoj rádcové tak mám problém po týdnu jsem si pustil internet a chtěl poslat email ale nejde to, když ho chci odeslat tak se mi to ukládá(probíhá ukládaní emailu) používám seznam prosím poradte nebo co dělám špatně nebo jak to nastavit aby to šlo normálně odesílat. dřiv to fungovalo normálně.dík

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

faith*
hodnocení

0x

Máš schránku na Seznamu? Napadá mne možnost zda nemá ten, komu mail posíláš plnou schránku. Co přesně to dělá nebo píše?

jirikut82
hodnocení

napíšu komu to posílám na 100%mám správnou adresu pak napíšu predmět a přiložim soubor a odešlu ale potom mi to úkaže v levém horním rohu probíhá ukládaní emailu nakonec to najdu v rozepsaných to se mi stavá i když to chci odeslat kamaradům nikdy to přetím neblblo.

Takže odesíláš mail z prohlížeče? Zkoušel jsi smazat cache? U exploreru to je v nástroje/možnosti internetu/odstranit dočasné soubory

jirikut82
hodnocení

maweriku já používám firefox kde můžu smazat cache na tomto prohlížeči, a ještě taková blbá otázka proč se to ukládá když to odesílám a nedojde to kam to odesílám ale najdu to v rozepsaných .*zed*

czloob*

A jak velký soubor k emailu přikládáte? Čím větší, tím dýl samozřejmě odesílání trvá. A navíc má seznam nějaké limity na velikost přílohy. A také je možné, že po delší "nečinnosti" vás server odpojí a aby se rozepsaný mail neztratil, tak se uloží.

jirivanek.eu/...

V rozepsaných to je vždy když to neodešleš, to neni nic divného. Hele a padne ti jen ta stránka a nebo se ti přešuje celé spojení na net? Jiné stránky ve stejnou chvíli jedou?

jirikut82
hodnocení

tak jsem tu cache ve firefoxu vymazal ale furt to nejde posílat napsal jsem nový a vložíl obrázek celková velikost 3.1 mb dál jsem potvrdit přečtení a odeslat email ale zase se to uložilo do rozepsaných tak jsem volal kamarádovy jestli mu přišel email ale nic tak už nevím co mám dělat přetím mi to fungovalo normálně měsíčně jsem poslal 80 emailu a ted nic .

1) Co ten internet? Neni problém v připojení? Už jsem se tě na to ptal

2) jiný prohlížeč, explorer jistě v pc máš :)

jirikut82
hodnocení

1,internet je stabilní žádný problémy ani výpadky 2, explorer jsem taky vyskoušel a taky to dělá a tak mě napadlo vymazat firofox a přeinstalovat možná to pomůže protože se aktualizovala nová verze firefoxu 3.06 tak to zkusím a uvidím protože u starší verze to fungovalo a nebyl problém .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]