Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poraďte mi, prosím

Od: marie55* odpovědí: 2 změna:
Ahojky, mám problém. V mé kanceláři se neustále dějí prapodivné věci s PC. Někdo má asi zájem vykuchat nový počítač a nahradit obsah starými komponenty. Jak lze zjistit historie všech dějů a operací s komplem? Je v záruce, nechci do něj nechat zasahovat. Zástupce firmy, od které byl pořízen, je velmi blízce spjat s mým zaměstnancem. Mám šanci to zjistit bez revizního technika? Díky za každou odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

plaky*
hodnocení

0x
POKIAL NEMOZES INSTALOVAT DO PC IDENTIFIKACNE PROGRAMY NA HARDVER,TAK NAJLAHSIA CESTA JE ASI TAKA:start-programy-prislusenstvo-systemove nastroje-systemove informacie...je tam vypisany vsetok hardver,co mas v pc...vsetko si pozri,niekde zapis a mozes si to kontrolovat...je tam vsetko:od dosky,cd-dvd rom,grafiky,ram atd...

hodnocení

0x
A nemůžeš vyměnit zaměstnance? :( Když je počítač v záruce, měla by být k dispozici faktura (dodací list), kde jsou jednotlivé komponenty vypsány a jak píše plaky to porovnat. Dodavatelská firma si ho asi nějak poznačila (plombou), aby poznala, kdyby ho nikdo nerozebíral *cert*! Pokud je plomba neporušená, mělo by být (zatím) vše vpořádku :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]