Myslím, že to určitě nepřastalo jen tak. Neodinstalovával jsi něco? Nechybí Ti kodeky?
nitram*
Dík za reakci na můj problém. Nic jsem neodinstaloval, jen se "zaseklo" vadné DVD a pak se mi objevily následující upozornění :
V aplikaci wmplayer.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže. Označení chyby: AppName: wmplayer.exe AppVer: 9.0.0.4503 ModName: mpegvideo.dll ModVer: 0.0.6.0 Offset: 00019275 Zpráva o chybách v aplikaci wnplayer.exe C:DOCUME 1MartinLOCALS 1Temp1335_appcompat.txt Snad by bylo možno z těchto údajů udělat nějaký závěr - já jsem začátečník, pokuste se mi pomoci. Dík
pravdomluvny*
Dělá to jen u toho jednoho DVDéčka, nebo nejde zvuk u všech?
nitram*
Zvuk nejde u všech, s vyjimkou : jednoho CD-R - "CDRoot" u něho jde obraz i zvuk
pravdomluvny*
Co přeinstalovat WMP?
Nebo zkusit jiný přehrávač.
nitram*
Zkusil jsem i jiný → AV DVD Player - ale je to stejné. Přinstalovat nemohu / kvůli ... originálu /
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.