Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu na obnovu systému mám urobenú zálohu Acronisom a vytvorené boot Acronis CD, pri obnove som použil bootovatelné CD Acronis ale problém je v tom že keď sa načíta boot Acronis, tak mi myška nereaguje a nemôžem teda spustiť obnovu systemu. Pri novej inštalácií keď dám inštalačku Wyndows tak myš reaguje iba pri Acronise nie. ako ju mám spojazdniť?!
P.S. raz som mal problém s myškou čo mala šnúru na päť kolík, koncovka bola pokazená v PC a tak som ju nahradil myškou so šnúrou na USB a odvtedy mám problém s bootovaním pomocou Acronisu na Acronis myš nereaguje. Ináč myš pracuje dobre.
Možná ti nerozumím úplně dobře. Když dám do mechaniky zaváděcí disk, musím počkat, až z něho nabootuje a spustí zavaděč Acronisu. Tohle nějakou dobu trvá, potom mi naběhne základní systém s ovladači a teprve potom něco dělám s myší - najdu zálohu ap.
Presne tak len stým rozdielom že čakám aj 20 min. a myš nereaguje je zamrznutá a tým pádom s Acronisom neobnovím zálohu bootovaním iba keď cez nainštalovaný Acronis exe súborom ale boorovaním je myš zamrznutá
doplněno 06.09.09 11:28:Teraz som skúšal bootovanie Acronisom, spustil som bootovacie CD Acronis a po nabootovaní myš nereaguje nedá sa ovládať a spustiť boot záloha.
Nějak nechápu souvislost mezi myší a Acronisem, když jinak píšeš, že myš funguje, to znamená, že ovladač myši je OK a aktualizovaný
Zkus myš vyměnit, nic jiného mne v této souvislosti nenapadá, přece vložím do mechaniky zaváděcí médium a restartuji PC.
Při restartu se z CD nabootuje a údaje z CD se zavedou do PC - paměti RAM. Tím to končí, bootovací CD můžeš vyjmout (pokud máš zálohu na jiném oddíle nebo disku) a teprve teď začneš pracovat s myší - tedy už bez Acronisu, ten si myslím s tím nemá nic společného nebo aspoň netuším, co by mít mohl.
Vďaka za rady najmä sondaw ale asi som Pako lebo po spustení zavádzacieho média Acronisu som mal najprv pokračovať šípkamy na klávesnici a až potom keď ma Acronis vyzve či má obnoviť zálohu sa už pokračuje klasicky myšou. To ma vôbec nenapadlo najprv vyskúšať šipky na klávesnici. Tak už mi to ide ešte raz SORRY. p.s. Zbytočne som preinštaloval Win potial keď som mohol nainštalovať Acronis a cez exe spustiť obnovu systému z nainštalovaného Acronisu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.