Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Arachne - WWW for DOS

Od: ds23* odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

zkoušel jsem na starém počítači s msdos rozjet arachne.Program funguje a vyplnil jsem IP adresu a ostatní kolonky ale stejně se mi nepovedlo připojit se na net.Ale offline práce s html soubory fungovala bez problémů.Asi je chyba někde ve vyplnění, ale nevím si rady.Díky moc.D.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

A jakým způsobem se pod DOSem připojujete na net?

ds23*

připojení je přes síťovou kartu, je to dosovská síť v práci ale typ nevím a když se připojuju přes win pc tak musím vyplnit ručně proxy server a heslo, jinak IP adresu vím...

alf*
hodnocení

0x

tohle mi přijde jako novodobá forma mučení

ds23*

ano, není to v této době nejideálnější, ale jsou místa kde funguje zatím pořád jen msdos a taky by to byl fajn povit, že se to rozjelo *palec*

doplněno 05.09.09 20:09:

taky se tam některé položky jmenují jinak a nevím kam např vložit položku DNS ..., gateway bude asi brána a netmask maska sítě ale co to je nameserver to netuším, zkoušel jsem různé kombinace ale neúspěšně a nevadilo by mi tenhle program rozjet i pod windows

Arachne - WWW for DOS
perda*

nameserver je DNS, gateway brána a netmask maska :) A pingnete si na tu proxy? Nebo jinak, máte jistotu, že síť pod dosem funguje jak má? Navíc jestli vůbec proxy server bude schopen s takto starým prohlížečem komunikovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]