Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samovolné vypínání pc

Od: sailer* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den

mám problém se samovolným vypínáním pc.Vypínání pc je pokaždé jinak.počítač mi běží třeba púl hodiny nebo tři hodiny a nebo třeba taky jenom 5 minut a potom se vipne.pc se vipne stejným spúsobem jako bych ho vipnul já v nabýdce start vypnout pc.

nevíte čím by to mohlo být? děkuji za každou radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

0x

1) Zkontrolujte počítač pořádně antivirem

2) Zkontrolujte zda se Vám točí všechny větráky a vyčistěte vnitřek PC od prachu, hlavně žebra chladičů

3) Zkontrolujte všechny kabely a karty, zda někde není špatný kontakt (ideálně vypojit a pořádně zapojit - včetně RAM, grafiky apod.)

sailer*
hodnocení

projel sem pc spobytem a našel sem trojského koně,ale když sem ho chtěl zneškodnit tak se mi akorát pc vipnul.Múže trojský kún spúsobit vypínání pc?

Ještě koukněte opravdu na ten prach a otáčivost větráčků ;) Ono je i tohle dost pravděpodobné

perda*

Ano může, dokonce přes určité trojské koně může být počítač kompletně "ovládán na dálku"

mickeymouse*
hodnocení

0x

Dobrý den, měl jsem ten samí problém a vyřešilo to důkladné vyluxování. Zní to dost divně ale fakt to funguje.

lapos
hodnocení

0x

měl sem stejný problém, vzdy v intervalu 5 nebo 10 minut (presne nevim uz) se pc samovolne vypnulo. ani nod32, ani avg nenašlo přícinu, až sem stahnul aktualizaci windows (xp), mluvilo se v ni o skudci zvanem Blaster, (udajne ten vir, ktery zpusobuje to vypinani), to pomohlo! zdar

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]