Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak z rychlit ufonuf fofr internet?

Od: pchned* odpovědí: 4 změna:

Dobry den mam internet od ufona a chtěl jsem se zeptat jestli je nějake řešeni jak ho urychlit . přes den mam rychlost stahovani okolo 20kb a večer po 12h mam okolo 50-60kb

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

0x

Ty by jsi měl mít ten nejrychlejší,ale ufon jak,je známo není kvalitní*nevi*

hodnocení

0x
Ze zkušenosti kámoše jenž bydlí taky ve městě jsme zjistili že naopačné straně baráku má asi 3x větší rychlost než tam kde má pracovnu s pc, nejspíš je to vinou BTSky která je tam blíž, co to vyzkoušet..jinak rychlost ufonova netu je diskutabilní...
Jedinné co ti může pomoct na prohlížení je opera s funkcí operaturbo, ale to při stahovaní bohužel nevyužiješ..co zavolat na ufolinku a optat se jich..?

sasdax*
hodnocení

0x

Používáte hodně mobilní připojení? Tedy jestli s ním hodně cestujete.

pepesik
hodnocení

0x

S Ufonem jsou běžně problémy podívejte se na neoficiální stránky Ufonova fóra na facebooku nebo na www.fufon,cz Co já bych dal za rychlost 20kb moje je trvale průměrem 4kb/s měřeno na anonymním měřiči ne záměrně zkreslovaným Ufonovým.Rychlost lze ale zvýšit buďto změnou místa modemu případně přidání externí antény.Zatím ale neznám nikoho kdo zkusil tu externí anténu z Ufonova příslušenství.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]