Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupil jsem si nový notebook HP s wifi. Doma mám stolní počítač s připojením k internetu přes pevnou linku (O2). Internet na notebook potřebuji pouze nárazově, pouze u sebe doma, proto se nechci připojovat přes mobil.
Slyšel jsem něco o wifi routeru, ale nevím, zda by to vyřešilo můj problém. Chci se proto zeptat, zda bych se k internetu mohl na notebooku připojovat přes stávající stolní počítač, přes nějaké "kouzelné zařízení", řekněmě wifi router?
Moc děkuji za odpověď
3x
Dobrý den,
přímo od O2 si můžete zakoupit tento wi-fi router www.cz.o2.com/oso/... který vyřeší Váš problém. Stolní počítač do něj připojíte kabelem a notebook přes wi-fi.
Můžete použít i jiný wi-fi router, který splňuje specifika uvedené v dolní polovině stránek pod odkazem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.