Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak smazat historii mailových adres

Od: mancinka odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,prosím poradit od profesionála.Když zadám moji emailovou adresu,tak naskočí více emailů,za prvé bývalého majitele mého notebooku a ještě dva mé nepovedené.Jak je mám smazat,když tam chci nechat jen ten můj.Prosím popis napsat pro blbé,abych tomu porozumněla.Díky Marie

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vymazat v historii vyplňování formulářů.

itan71*

@ernie *palec*

Historie je nejrychlejší řešení*placni*

hodnocení

0x

V Menu "Nástroje" si najděte záložku "Pošta"...a odeberte všechny účty ze kterých nechcete aby se pošta stahovala...nechte tam jen Váš..aktuální.

doplněno 06.11.12 15:39:

P.S:: myslel jsem že mluvíte o Outlook Expressu...ale zřejmě ne..

mancinka
hodnocení

Přímo "Pošta" tam není,bylo by to možná" blokování automaticky otvíraných oken"?

majsterjoe*

A co treba NASTROJE - slozka UCTY?

mancinka
hodnocení

Ještě dodám další informace:mám notebook Acer 2003 a jinak Widows XP,teď novou verzi lištička

06.11.12 16:01

Tady

Jak smazat historii mailových adres

mowla*
hodnocení

0x

V jakém programu (kam) ´zadáváte´ tu adresu?

doplněno 06.11.12 16:21:

Mancinko - určitě nezadáváte adresu ve WinXP - buďto používáte nějaký mailer (poštovní program) a nebo webové rozhraní - v tom případě nějaký prohlížeč (browser) - běžné jsou např. InternetExplorer, MozillaFirefox, Opera (je jich hodně)... Co je napsáno v horní liště toho okna, kam adresu píšete?

mancinka
hodnocení

Windows XP a teď mám novou verzi lištička

buss

W XP na poštu?

jason*

Tak jak to popisujete se v tom nikdo nevyzná. Musíte nám říci přesné informace a to:

1) OS XP Home nebo Profi. Najdete tady /Start / Ovládací panely / Systém / Obecné / Tady najdete informace, které potřebujeme k analíze.

2) Jaký používáte prohlížeč internetu. Předpokládám, že FF. Může být i Opera, IE, Google chrome atd.

3) Jakého používáte operátora / seznam.cz / volný.cz / atd. Toto jsou pro nás důležité informace, abychom mohli seriózně stanovit diagnózu a zvolit následné řešení.

Obecně vzato bych doporučil jedno řešení. Odinstalujte prohlížeč ( Start / Ovládací panely / Přidat nebo odebrat / tady najít Váš prohlížeč a odinstalovat jej, a nainstalujte ho znovu z netu. Nová instalace se nakonfiguruje správně a zbytky z minula zmizí. Před tímto krokem je potřeba zazálohovat adresář. Hesla se dají uložit postupně znovu. Podle mne je to nejsrozumitelnější a nejednoduší řešení.

Já bych rovnou zformátoval disk, co říkáte?

hodnocení

0x

Kam zadavas svoji emailovou adresu (jakej je to program)? Na gogle.com nebo jinam?
Nestaci vypnout vyplnovani formularu v IE?

Dobrá odpověď, stačí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]