Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zmenšit obrázky

Od: donislav* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den všem,

poradí mi prosím někdo, jak mám zmenšovat fotky na obrázky do inzerátů, velké rozměry mi to nevezme. V Annonci chtějí fakt

maličké a já nevím jak auta nebo jiné věci na prodej zmenšit. V picasu to asi nejde že upravit na malé rozměry?

Děkuji. D

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x
Picasa to umí ale celkem složitě, předpokládám že máš WinXP, takže jednoduše:
Na obrázek klikni pravým myšítkem, dále otevřít v programu malování...v něm stačí kliknout nahoře na obrázek, dále roztáhnout a zkosit a do prvních dvou místeček napsat třeba 50 to jest 50% původní velikosti, popřípadě dát ještě menší číslo či větší...
Beru to jako nejeednodušší cestu která je vždy po ruce a člověk nemusí pc zasírat dalším balastem a jeho instalačkama s jedinným použitím...
doplněno 01.09.09 13:27: Funguje ve Win 3.11 až po Win7 :)
papene*

*placni*Moc a moc ti děkuji.;)

Tuto otázku jsem taky dříve položila,ale nepodařilo se.

A dnes jsem vyzkoušela tvojí radu a je to.*ua*

Další problém mám vyřešen.*uf*

Raď dále.*hej*

donislav*
hodnocení

tak jdu na to, vyzkouším a dám vědět.

donislav*
hodnocení

Hurá, podařilo se tak ještě moc velké díky

donislav*
hodnocení

Opravdu skvělé, moc děkuji a vlastně pod obrázkem po zmenšení se mi ukáže i velikost. Jsem ráda. To člověk dokáže být vděčný a štastný i za rady a vlastně v životě banality.

papene*

Hangáre,nevíš proč mě obrázky šly zmenšit podle tvojí rady supr a nyní nejdou?*zed*

Ať zkusím roztáhnout či zkosit,tak se nic neděje.

Kde mám zase chybu.¨Moc děkuji

Vím že některé nejdou, ale vtšina jich jde..netuším co lze na tak primitivním postupu pokazit..slyším to prvně..
papene*

*nevi*Jo to by mne taky zajímalo.

Ale dík

celp*
hodnocení

2x

Dobrý den.Vyzkoušejte Microsoft Photo Editor.Nebo CAMEDIA Master.

michalll*
hodnocení

2x

Zkuste Irfan, já to v něm dělám taky...Prográmek zdarma stáhnete zde: stahuj.centrum.cz/...

Po nainstalování přetáhněte fotku do něj, zmáčkněte ctrl+r, tam si nastavte velikost a dejte ok...

doplněno 31.08.09 12:34:

Zkopírujte odkaz celý od http až po 4.25...

motter*
hodnocení

0x

Dobry je XnView

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]