Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mám dělat?

Od: linderman* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den

mám dotaz co tahle věta znamená a co mám udělat.Nemúžu se přes tu větu dostat do windows.

reboot and select proper boot device, or insert boot media in selected boot device.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

well*
hodnocení

1x

Asi máš nastavený BOOT z CD dá se to nastavit v BIOSU do kterýho se dostaneš když při startování PC budeš mačkat nějakou klávesu... nevím přesně jakou ale je to tam napsaný... když se tam dostaneš mužeš si nastavit jestli to má bootovat z CD nebo HDD ale nevím jestli je to kvuli tomu protože já to mám na boot z CD nastavený pořád a startuje to i tak když neni v mechanicke CD od WIN ale to bude asi verzí BIOSu

doplněno 31.08.09 12:08:

a nebo to nevidí tvůj HDD

linderman*
hodnocení

tak díky za radu s kusim to v biosu nák nastavit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]