Nejste přihlášen/a.
Nevíte jak udělat pozvánku na posvícení?
Na Googlu něco je,ale není to to správné ořechové.
Najít někde nějaký mustr a doplnit podle sebe.
Jde to tak udělat?
Navrhoval bych následující řešení: Stáhnout si z internetu nějakou zajímavou fotku ( v dostatečném rozlišení), která by se hodila pro vaši situaci, např. fotku sv. Ludmily nebo fotku vaší obce nebo něco jiného. Použít můžete samozřejmě i nějakou svoji vlastní digitální fotku. Tuto fotku pak následně v nějakém editoru fotek (existuje jich spousta, např. Photofiltre, Adobe Photoshop, Irfanview, Picasa aj.) tuto fotku nejprve upravíte- můžete fotku oříznout na vámi požadované rozměry, ztlumit barvy apod. Poté do fotky vepíšete v tomtéž editoru vámi požadovaný text, není na tom nic těžkého. Pak už jenom stačí pouvažovat, jestli chcete pozvánku barevně nebo černobíle a na jaký papír ji chcete vytisknout: jestli na fotografický papír jako běžnou fotku 10x15 (tam by se cena pohybovala zhruba od 4Kč za kus), nebo na obyčejný papír třeba velikosti A5 nebo jiné.
A vlastně to můžete udělat třeba i ve Wordu. Zkopírujete si tam nějakou fotku a následně napíšete text, můžete si nastavit nějaké barevné pozadí. Rovněž je potřeba nastavit předem formát, který by ta pozvánka měla mít a je to vhodné uložit v v pdf, aby se to při tisku nějak nezdeformovalo. Pak by to třeba mohlo vypadat takto nějak:
Díky,jak snadné.
Je vidět,že mě neznáte.
Jsem laik a vše mě trvá dlouho.
Tak než se prokoušu vašima radama tak budou nejspíš vánoce.
Ale zkusim to.
Papene, nic si z toho nedělej, já na to koukám taky jak tele. Jasný, je to snadný, když to člověk umí. Ale wasek to udělal hezky. Kdyby Ti to poslal vnitřní poštou, tak už by se s tím dalo něco dělat, ne? Já se moc a moc přimlouvám. Jinak nestihneš ty všechny přípravy, cos naplánovala mamince.
Udělat jde všechno. Pozvánku třeba jednoduše ve Wordu, nebo ve windowsovském malování.
Ahoj papene! Jestli je budeš posílat e-mailem, můžeš využít např. tuto: ecards.cz/... To by se na posvícení a tuším, že i na oslavu maminky docela hodilo. Ale na výběr je toho tam hodně.
Něco je i zde: vzoryzdarma.blogspot.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.