Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde na internetu koupit pračku

Od: nalim* odpovědí: 3 změna:

Potřebuji koupit pračku a tak bych rád věděl Vaše zkušenosti (dobré i špatné) s internetovými obchody. Kde je dobré nakoupit a komu se je lepší vyhnout? Díky za odpovědi. Milan

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

murka*
hodnocení

0x

Já jsem si koupila pračku na aukci Datart a vše ok. Jakmile jsem si zboží vydražila, tak ještě ten den mi volali a o víkendu přivezli. Sice se jedná o poškozené zboží, ale 1 cm odřenina vzadu není vůbec vidět a cena byla o 4500 kč mín. Doporučila jsem kamarádce a ta má doma o 600 kč levnější mikrovlnku (neměla původní obal)

Mohu tedy doporučit

cybermagefroll*
hodnocení

0x

Nevím proč tu zakládáš několk stejných témat. Odpovědi máš již zde. www.poradte.cz/do/...

amlim*
hodnocení

0x

Podobná otázka, stejná odpověď. Pro mne je nejlepší e-shop www.kasa.cz hezký den*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]