Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jaké jsou, prosím, možnosti bezdrátového připojení notebooku? Děkuji
Nechápu tvou otázku. Možnosti jsou takové, že se s wifi síťovkou připojíš relativně na každou wifi síť ke které máš přístup nebo neni heslovaná
Pokud je to volná síť tak se tam dostaneš v pohodě- většinou u hodin je ikonka od wifi síťovky ve které je vyhledání dostupných sítí, takže si je vyhledáš a dáš připojit. Pokud tam přístup nemáš tak leda kontaktovat provozovatele, popřípadě poskytovatele toho připojení
Chápu, ale zadarmo to asi nebude? Jde mi o to jak vůbec ten přístup získat ... od toho poskytovatele Prostě - mám prvně v životě v ruce notebook. PC ovládám uživatelsky bez problémů, ale web jen skrze ethernet... jak tedy úplně od nuly dospět k tomu, abych mohla surfovat z notebooku, samozřejmě pokud možno s minimálními náklady, o kvalitu mi zas tak nejde. Díky
Ja mel mobilni net od VF. Dostanete SIMkartu, kterou muzete mit bud v mobilu nebo ji date do USB modulu a ten do pocitace, celkem prakticka vec. Zrusil jsem to, protoze za to chteli asi 550,-Kc mesicne. Kdyz jsem tam volal, okamzite mi nabidli cenu polovicni (docela "mazec"). Ja uz to ale vubec nevyziju.
Vyhody a nevyhody jsou jasne - muzete s tim byt naprosto kdekoli, kde neni EDGE, tam postaci aspon 2G, na druhou stranu ta rychlost neni tak zavratna, neco to stoji a je tam maly FUP limit, 2GB. Zalezi na vasich potrebach, jestli vam to staci.
Já mám internet v notebooku od T-mobile za cca 830kč( internet standard). Připojení mám přes kartu 4G Combi karta. V místě, kde je pokrytí signálem internet 4G, internet chodí celkem rychle(hlavně větší města), kde není 4G, připojujete se přes Edge/GPRS, kde je rychlost horší. Je třeba si zjistit pokrytí na místech, kde se chcete pohybovat
Dobrý večer paní moxo,
mám ambici a jsem rád, že vám můžu poradit. Nejrychlejší bezdrátové připojení k internetu nabízí T-mobil jak píše pan jirka. Bezdrátové připojení O2 a Vodafone je na stéjné úrovni a nestojí za cenu, za kterou se nabízí. Měl jsem naposled bezdrátové připojení od Vodafone, kteří z roční smlouvy nabízeli 3 měsíce zdarma a další 3 měsíce 50% slevu. Rychlost byla tak šíleně pomalá, že se nedalo stáhnout žádné video (lépe řečeno dalo se stáhnout, ale stahování místo v minutách se pohybovalo v hodinách). Po vánocích měla společnost O2 akci, kdy nabízeli vysokorychlostní internet 8 M za 500.- Kč měsíčně na 1 rok, včetně natažaní pevné linky za 1.-Kč. A světe div se, je to přesně tak a funguje to. Sice mě měsíční poplatek místo 500.-Kč chodí na 501.- Kč, ale to je detail. Tuto akci opakovali někdy v květnu a určitě ji budou v době krize nabízet ještě vícekrát. Pokud máte zájem o vysokorychlostní internet za slušnou cenu sledujte nabídku O2. Jinak T-mobil jak radí pan jirka. Mějte se hezky.
doplněno 31.08.09 22:05:S připojením jakéhokoliv internetu nemusíte mít obavu, všechna připojení se instalují samy a navedou vás co a kde máte zmačknout.
doplněno 31.08.09 22:07:S připojením jakéhokoliv internetu nemusíte mít obavu, všechna připojení se instalují samy a navedou vás co a kde máte zmačknout. Omlouvám omyl - ne pan jirka, ale pan petr.
No srovnávat ceny pevného a mobilního připojení je trošku mimo.
Vy by jste si měla spíše ujasnit, zda bude syn připojen doma, nebo s internetem cestovat. Pokud nebude, zjistěte si ve vašem městě poskytovatele internetu (a nemusí to být zrovna O2, Vodafone ani T-mobile) a porovnejte jejich nabídku. Popř.napiště odkud jste a můžeme se tady na to podívat. Pokud budete chtít mobilní internet, tak vám asi nic jiného nezbyde, než kontaktovat někoho z těchto třech velkých firem, popř.Ufona.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.