Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype - stav při přihlášení

Od: ds23* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, když se přihlašuji na skype, tak se nastaví podle posledního přihlášení.Jak ale udělat že se odhlásím ze stavu ONLINE a při dalším přihlášení bych chtěl stav změnit třeba na ZANEPRÁZDNĚN, ale bez toho abych se při startu na chvíli objevil jako ONLINE?Například u mirandy si můžu vybrat po spuštění programu.Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

well*
hodnocení

2x

On to myslí jinak... ale tak to asi nejde nevím o tom, hledal jsem a nic...

sondaw*

Nastavit přímo v programu, jako u Mirandy, to opravdu nejde.

Ale pokud chce být při příštím spuštění Skypu např. Nepřítomný, stačí změnit stav před ukončením skypu.

Nastavila jsem si to a vyzkoušela, skype ukončila a při dalším spuštění byl stav Nepřítomný (nebo třeba Neviditelný) tak, jak jsem ho před ukončením změnila. Třeba to bude i takhle vyhovovat

sondaw*
hodnocení

0x

Zdravím, když si změním stav např. na neviditelný, nepřítomný...a ukončím skype, při novém spuštění mám stav takový, jaký jsem si nastavila. Pokud si tedy nastavíš cokoliv místo online a ukončíš skype, při novém přihlášení by tento stav měl zůstat nastavený. Aspoň mně to tak funguje

ds23*
31.08.09 02:24
hodnocení

díky moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]