Nejste přihlášen/a.
Ahoj... mám velký PC do něj vede kabel a z něj jde USB WIFInou do NTB ... připojí se všechno OK ale po chvíly přestane na NTB jít internet přitom pořád píše připojeno... občas mi vyskočí hláška že jméno je už v síti použito ... nebo tak něco nevím přesně ...
doplněno 30.08.09 22:47:*a z něj jde internet USB WIFInou do NTB
doplněno 30.08.09 22:52:** Vše se opraví až po restartu velkýho PC
doplněno 30.08.09 23:04:*** Ta hláška je: Windows- Systemová chyba V síti již existuje schodý název.
Objevuje se na NTB
doplněno 30.08.09 23:26:Tak hláška se už neoběvuje to jsem opravil... ale pořád se vypadavá...
Máš udělaný most? Nebo používáš nějaký proxy program? Zkoušel jsi měnit kanály? Nebylo lepší koupit wifi router než usb síťovku?
Ne most nemám poradíš jaký připojení mám smostovat a na jakym PC?... proxy program nepoužívám... měnit kanály ani nevím co je... lepší by to asi bylo... používám na wifi ten windowsácký WZC...
Prosimtě, když už se ptáš na tyhle věci tak začni uvažovat. Zcela logicky když se zamyslíš tak zjistíš, že na notebooku žádný most neuděláš když se tam připojuješ jen na wifi, takže 2 připojení máš jen na počítači, tam si můžeš přemostit nebo nasdílet -připojení- start/nastaveni/sitova pripojeni. Nebo udělat přes proxy- třeba PROXY+
Nevim jak jsi to doteď konfiguroval, ale kanály nasdeš v nastavení wifi připojení.
Radim ti, vykašli se na proxy a sdílení a raději si kup router a prodej usb wifi síťovku. Tohle jsem dělal ještě v dobách dial-up připojení kdy byly routery hodně drahé, ale teď seženeš wifi router řekneme od cca 500kč Vim, že chceš jinou odpověď, ale ženeš se do tématu které předpokládá nějaké znalosti sítí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.