Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
zná někdo program/způsob jak si z písničky "vytáhnout " bicí, nebo jiný způsob, jak získat nahrávku se stopou bicích z mp3/klipu?
Thx
Ovládáš anglinu? Zkus pohledat a stáhnout program Anvil Studio. Kdysi jsem s ním uměl a dohle se tam dalo, dělal i party, pracoval s wav a midi
warez, crak, serial... ale pšššt...
mimochodem zkus guitar pro. Najdeš si tab pro danou písničku (www.911tabs.com je asi nejlepší), vypneš všechny stopy kromě bicích a můžeš exportovat do *.wav
dá se stáhnout i verze s reálnými zvuky všech nástrojů. Nevýhodu to má v tom že je to náročnejší na HW a chvilku se to načítá.
No warez... Guitar pro - o tom už jsem slyšel ale myslím že to mělo nějakou chybu, už si to nepamatuju ale kvůli něčemu mi to nešlo... Nicméně ta verze s reálnými zvuky je dostupná free? Zkusím, thx
Už jsem přišel na to proč to nejde, stáhl sem Guitar pro 5.2 a prostě tam nejdou importovat ASCII taby (z poznámkového bloku)...pořád to vyhazuje chybu... Zkoušel jsem tam např. tyhle taby na bicí: 911tabs.com/... jestli víš/Víte jak na to, odepiš/te děkuji
nekopíruj tabulatury, ale stahuj tab archivy... má to příponu *.gp4, *.gp5... konkrétně na tuto skladbu GPtab mám tak dej email a já pošlu
Ok, nemusíš mi to posílat už jsem si našel fajn stránku kde těchto GPček je hodně, ještě pls znáš způsob (asi další dobrý program), kde by se ten zvuk bicích dal upravit, aby byl více reálnější, a ne úplně strojový jako přímo z Guitar pro?
stáhnout do Guitar Pro RMS zvuky... Ta zkratka znamená Real Modeled Sound nebo tak něco sice to pořád není úplně to pravé ořechové ale dá se to... Jinak občas se na netu někde najde písnička rozdělená přímo na jednotlivé nástroje, ale je to jen zřídka kdy...
RSE - Real Sound Engine - omlouvám se za mystifikaci
Kámo kdybych na to měl peníze tak se ne*ru s Anvil studiem ale seženu program přímo na to ) I tak díky
Mno a já ho nikde nemlžu najit ke staženi zčal jsem od stahuj.cz po seznam.cz fakt nevim kde ho stáhnout, poradte prosim
Ten váš mp3 knife umí vystřihnout část písničky, ale na to jsem se nějak neptal, když má např. písnička od Metallicy 5:35 a potřebuji slyšet pouze bicí, tak výsledný čas bude opět 5:35
Ideální by bylo ztlumit hlas zpěváka, zvuk kytar atd...
Dříve jsem to řešil tak, že jsem našel na netu noty na bicí a přes program TabTrax si je nechal přehrát, ale ten program je strašně primitivní (zvukem jednotlivách bubnů/činleů a tak celkovou kvalitou nahrávky...), proto sháním vhodnější způsob.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.