Nejste přihlášen/a.
Zdravím
dnes jsem zformátoval oba dva disky, nainstaloval znovu XP, chtěl jsem instalovat ovladače od grafické karty a ejhle. No compatible device found. Dívám se do Vlastnosti plochy>nastavení - kde bývá obvykle zobrazena moje graf. karta a tam pouze prázdné políčko. Pak jsem zkusil Správce zařízení, kde jsem našel dvě zařízení údajně bez ovladačů.
Řadič videa (kompatibilní se standardem VGA) a Video adaptér.
zkoušel jsem zakázat, odinstalovat, znovu nainstalovat, zkoušel jsem různé ovladače od ATI různých vydání, zkoušel jsem AGP drivery od desky ale prostě nic a problém přetrvává. Dokonce ani 3x reinstalovaný Win nepomohl.
Setkal se tu už s tím někdo?
GK: Ati Sapphire radeon x1950 PRO
MB: MSI K8MM-V
CPU: Athlon 64 2,4 GHz
Pane jo.. znam podobne problemy...
1/ odinstaluj SP3
2/ na SP2 naladuj vsechny mozne ovladace
3/ znovunainstaluj SP3 ...
A az budes mit kompletni a bezproblemovou instalaci, doporucuji udelat si Ghost image disku - pak vratis vse do puvodni "surove instalace" behem nekolika minut (v mem pripade priblizne 8 minut) i s komplet nastavenim s ovladacema... (usetris spoustu nervu a casu)
ono mi tohle udělalo když jsem zformátoval disk a nainstaloval SP1... nijak jsem si s ničím nehrál, chtěl jsem nainstalovat ovladače na grafiku a že prej neni hardware... pak jsem teprve začal šíleta instalovat a stahovat co šlo i nešlo a stejně to nešlo, ehm... nakonec jsem problém vyřešil tak, že jsem nainstaloval release candidate Win7 a šlape to bez problémů. Tudíž až vyjou oficiálně (tuším říjen) tak si je koupím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.