Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze stahovat

Od: tttomas odpovědí: 3 změna:

dobrý den

potřeboval bych poradit s mím novím noťasem. z nejakého důvodu nejde zobrazyt stažený soubor, mp3,program cokoly! jde o to že už my vypršela i antivirová ochrana a teť nemohu ani stáhnout novou! místo uložení v počítači už jsem zeměnil ale ani tak to nejde!ve sprvci stahování je to ok ale sooubor nelze otevřít. nevím s s tím moc rady a tak jestly někdo můžete pomoc budu rád!

díky a hezkej slunnej den

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

2x

Chvíli jsem si to musel překládat do češtiny a stejně jsem to nějak moc nepochopil. Soubor se z internetu stáhne a pak s ním nejde přesně co? Pokud je to mp3 nejde to přehrát, pokud je to archív nejde rozbalit? Předtím to šlo?

tttomas
hodnocení

ano přesně tak to je cokoly sthnu se mi v počítači ani nezobrazí a ve správci stahování to sice ukazuuje vše ok ale nelze to otevřít! tu možnost to nenabídne! za n esrozumitelnost se omlouvám a ano dříve to šlo.

tttomas
hodnocení

ano přesně tak to je cokoly sthnu se mi v počítači ani nezobrazí a ve správci stahování to sice ukazuuje vše ok ale nelze to otevřít! tu možnost to nenabídne! za n esrozumitelnost se omlouvám a ano dříve to šlo!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]