Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám problém s malým místem na disku, tak jsem prolistoval panel Přidat nebo odebrat programy - a heleme se, co mi vyskočí:
Microsoft .NET Framework 2.0 Service pack 2, velikost 185 MB
Microsoft .NET Franework 3.0 Service pack 2, velikost 179 MB
Co s tím mám dělat? někde jsem slyšel, že .NET Framework má mít cca 22 MB a já tam žádné jiné .NET frameworky nemám!
Prosím poraď te, ať si můžu stáhnout Photoshop! ; )
DRACAIN
Být tebou bych také projel PC CCleanerem ( ccleaner.com/... to vždy uvolní hodně místa na disku díky odstranění nepotřebného balastu, který na disku zanechají např. internetové prohlížeče.
acemcintosh:mám něco podobného ( www.speeditupfree/...), ale podívám se na to, třeba je to účinnější... dík
1) Photoshop se nestahuje, ale kupuje! Stahni si třeba gimp.
2) s čím chceš poradit? Buď je odinstaluj nebo je tam nech. Jiné možnosti nejsou. Když se koukneš do požadavků: microsoft.com/... Disk Space Requirements: 280 MB (x86)
maverick: 1) gimp se mi teď stahuje, ale myslíš, že by mi nestačilo demo photoshopu?
2) No jestli to v PC potřebuju. Já se v tom nevyznám, ani nevím, jestli je to ten základní program nebo něco k tomu, protože všichni tvrdí, že normální .NET framework má jen 22 MB.
1) nejsem naivní
2) zda to potřebuješ? Netušim, Net Framework vyžadují některé aplikace a zda některou máš nebo nemáš to musíš vědět ty. Přinejhoršim když to odinstaluješ tak ti něco nepůjde a naistaluješ framework znovu Jinak odkaz který jsem ti dal je na normální net framework. Vymaž si třeba odinstalace updatů za předpokladu že tam některé máš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.