Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook na hry a internet

Od: dzulieta* odpovědí: 7 změna:

Můžete poradit? Chtěla bych notebook pro hry a internet. Moc tomu nerozumím. Mám HP Pavillion dv5-1155ec a je hodně pomalý, seká se mi. Dala jsem za něj přes 17000kč a kámoška, která má Acer za 13000kč, tak ho má mnohem rychlejší.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

2x

*jasne*Při koupi něčeho takového,jako je notebook je důležitá konzultace s expertem.Radil bych zajít do jakékoli prodejny PC a poradit se.Řekněte, k čemu bude NTB sloužit a jistě dostanete pár variant na výběr.Pak si na internetu porovnejte ceny nabízených NTB a vyberte dle uvážení*palec*

hodnocení

2x

Rychlejší? A v čem jako? AP je rozhodně kvalitnější, ale může mít třeba horší grafiku. Internet logicky popírá značku notebooku, záleží na připojení jaké máš...

dzulieta*
hodnocení

No celkově byl pomalý ne jen na internetu. Při spouštění než se mi vše načetlo a to jsem si toho plno zrušila. Myslím ty okna co se při zapnutí spouštěly. A internetem to není. Mám přenosný internet. S mojím notebookem to je pomalé a když jsem to dala ke kámošce, tak to byla rychlost a na nic jsem nemusela čekat. Grafiku měl ATI prodavač říkal, že pro hry je lepší. Tak já teda nevím.

No ale to sis zasekala ty...odinstaluj kraviny a bude to lepší. Tady neni co konkrétně ti poradit. Když by jsi měla čisté windows tak by jsi viděla jak to jede

dracain*
hodnocení

0x

Taky se v tomhle moc nevyznám, ale bejt tebou bych si v prvé řadě ten starej notebook pořádně vyčistil, třeba defragmentací disku, nebo třeba jedním vynikajícím programem: www.speeditupfree/...

dzulieta*
hodnocení

To mi kámoš udělal, on je 1měsíc strarý, mám ho totiž jen chvilku je nový.

ondrasek*
hodnocení

0x

Tak pokud máš notas pomalý tak je to pouze a jen operačním systémem a spoustou nepotřebných programů které tam nacpal výrobce. Otevři si složku PROGRAMY a odeber všechno co nepotřebuješ. potom si zadej msconfig do řádku spustit a zakaž vše co nepotřebuješ v záložce po spuštění. Potom bude tvůj notebook jistě mnohem rychlejší.

jinak je docela slušný

ASUS K50IJ s LED displayem, 4GB RAM/500GB HDD/ neintegrovaná grafika ati 4750-512MB. Cena okolo 16000kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]