Nejste přihlášen/a.
Můžete poradit? Chtěla bych notebook pro hry a internet. Moc tomu nerozumím. Mám HP Pavillion dv5-1155ec a je hodně pomalý, seká se mi. Dala jsem za něj přes 17000kč a kámoška, která má Acer za 13000kč, tak ho má mnohem rychlejší.
Rychlejší? A v čem jako? AP je rozhodně kvalitnější, ale může mít třeba horší grafiku. Internet logicky popírá značku notebooku, záleží na připojení jaké máš...
No celkově byl pomalý ne jen na internetu. Při spouštění než se mi vše načetlo a to jsem si toho plno zrušila. Myslím ty okna co se při zapnutí spouštěly. A internetem to není. Mám přenosný internet. S mojím notebookem to je pomalé a když jsem to dala ke kámošce, tak to byla rychlost a na nic jsem nemusela čekat. Grafiku měl ATI prodavač říkal, že pro hry je lepší. Tak já teda nevím.
Taky se v tomhle moc nevyznám, ale bejt tebou bych si v prvé řadě ten starej notebook pořádně vyčistil, třeba defragmentací disku, nebo třeba jedním vynikajícím programem: www.speeditupfree/...
Tak pokud máš notas pomalý tak je to pouze a jen operačním systémem a spoustou nepotřebných programů které tam nacpal výrobce. Otevři si složku PROGRAMY a odeber všechno co nepotřebuješ. potom si zadej msconfig do řádku spustit a zakaž vše co nepotřebuješ v záložce po spuštění. Potom bude tvůj notebook jistě mnohem rychlejší.
jinak je docela slušný
ASUS K50IJ s LED displayem, 4GB RAM/500GB HDD/ neintegrovaná grafika ati 4750-512MB. Cena okolo 16000kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.