Nejste přihlášen/a.
Na počítači s Windows XP byly založeny dva uživatelské účty, jeden jsem smazala úplně, včetně uložených souborů. Druhý chci nechat zachovaný. Nemůžu přijít na to, jak zrušit přihlašovací protokol při zapínání počítače. Ráda bych, bych zapla počítač a rovnou mi naběhla plocha bez jakéhokoliv dalšího přihlašování. Je to možné nějak nastavit?
Start - Spustit a tam napiš do toho okna "regedit" (bez uvozovek) a odešli. Spustí se ti příslušný program ve kterém najdi složku HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogon a položku AutoAdminLogon ve které změň hodnotu z 0 na 1
Nevím kolik máš zkušeností a tak ještě případně podotknu že hrabat se v registrech není zrovna bezpečné takže se drž přesně toho návodu nebo to nech někomu zkušenějšímu pokud se na to necítíš
Předpokládám, že jednodušší způsob někde v nastavení nenajdu, co? Do registrů se hrabat nebudu, není to můj počítač a je na něm účetnictví za 10 let, takže já se do toho pouštět nebudu. Ale díky moc za radu, aspoń vím, že to nejde a můžu od toho dát ruce pryč.
start/spustit/ tam napiš: control userpasswords2
tam si vyber uživatele a odškrtni políčko kde je napsáno aby uživatelé museli zadat heslo
Ahoj,
prosím o radu...počítač měl 2 uživatele, oba bez hesla, oba admnistrátory..přesto chtěl při každém přihlášení heslo (prázdné). Proto jsem uživatele User zakázal, ale teď se nepřihlásím..ten druhý účet totiž nevim proč nejde. Prosím o radu jak se mám zalogovat abych to mohl změnit zpět. Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.