Nejste přihlášen/a.
dobrý den, mám takovou blbou otázku ale ještě jsem to nezkoušela.. jak se vyvolává počítač z režimu spánku?
Nevím, říká-li vám něco slovo BIOS. Pokud ne, pozvěte si raději kamaráda - odborníka.
Při spouštění počítače se stisknutím klávesy Del nebo F2 (obvykle) dostanete k obrazovkám pro nastavování některých parametrů počítače. Jedna z obrazovek (může být nadepsána např. Power Setup) je obvykle věnována právě oblasti určování, zda vůbec chcete, aby bylo možno počítač hibernovat (s vypnutím) nebo také jen uspat (sleep), a pokud ano, které události z takového stavu počítač "probudí". Můžete si nastavit i probouzení myší, nebo klávesou, nebo po ethernetové síti, nebo z USB zařízení. Mám nastaveno třeba i to, že se počítač sám v noci probudí programem pro nahrávání televizních pořadů a po nahrání se zase vypne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.