Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zvuk

Od: mojdanec* odpovědí: 13 změna:

Mám základní desku gigabyte ep45-ds3r koupil jsem si repračky ale nemužu najít vhodný ovladač , zkoušel jsem Realtek AC97 Audio CODEC ten se nainstaluje ale po restartu nic nejde .Prosím o nějaký napady nebo odkazi .

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

frogi*
hodnocení

0x

zkuste tady tenhle ovladač gigabyte.cz/...

doplněno 28.08.09 12:23:

a podle názvu taky později sehnat plnou verzi

Demo ovladačů? To jsem ještě neviděl, měl by ses podívat zda to náhodou neni demo té utilitky a ovladače nejsou ty poslední tři odkazy v audiu ;)

mojdanec*
hodnocení

Z té stránky jsem už zkousel všechno a pořad nic . Když nainstalují ten relatek tak na hlavním panelu se mě zobrazí jen sound effect ale měl by se tam zobrazit i ten modrej znak podobný jelenu nebo ne.

Na jelena se vybodni, to neni ovladač, ale jen nějaký obslužný program. Ty snad hledáš ovladač a ne obrázky ne? Ve správci zařízení je po instalaci ovladačů co?

cybermagefroll*
hodnocení

0x

www.giga-byte.com/... Dole na stránce si vyber svůj operační systém.

mojdanec*
hodnocení

Všechny ovladače jsem odinstaloval zkusil jsem z te stranky nainstalovat ale po restartu se mě nic nepřidalo na hlavní panel ale v ovladacím panelu je nainstalovaný a ve správci zarízení je stále žlutý otazník a povolený v biosu to mám .

cybermagefroll*

A co máš vlastně za Windows? Koukal jsem že pro Vistu jsou nějaký jiný ovladače.

mojdanec*
hodnocení

windows xp sp3

cybermagefroll*

Jen mě teď napadla taková blbost, restartnul jsi po té instalaci počítač? Někdy ty instalátory počítač nerestartnou a je to nutný udělat ručně.

mojdanec*
hodnocení

to jsem udelal po každé instalaci . Když jsem instaloval Realtek AC97 Audio ze slunečnice tak po restartu jsem měl na hlavnim panelu reprak a sound effect ve spravci zarízení už nebyl otazník ale zvuk nejde
cybermagefroll*

A nemáš jen zvuk ve Windows ztlumený (vypnutý)? Případně kabel od repráků opravdu ve správné zďířce a repráky zapnutý? Jako chytám se už všech možností.

Případně se podívej na Ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení

mojdanec*
hodnocení

Zvuk neni vypnuty ani tlumený je to v zeleny zdířce už nevím v čem by to mohlo byt.

mojdanec*
hodnocení

Tak sláva už mě jde zvuk vyhrabal jsem starou zvukovou kartu xp si našla sama ovladače ,děkují všem za napady .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]