Nejste přihlášen/a.
Kdy může člověk napsat do dotazníku,že zná základy práce s PC.
Co si pod tím vše představit?
Já si tedy nemyslím, že základy práce s PC znamenají umět pracovat s Wordem, Excelem apod., to k základům jednoduše nepatří. Já bych tam upřesnil s jakým operačním systémem zvládám základní práci a pod tím si představuji: (pro názornost budu brát Windows XP) Ovládání práce se soubory (přesun, kopírování, mazání, práce se složkami - tzn. když mi někdo řekne tady máš soubor na CD tak ho zvládnu zkopírovat a zpracovat sám), vím co najdu v nabídce Start, Ovládací panely, Tento počítač apod., vím kde se používá dvojitý klik a kde normální, znám význam tlačítek OK, Použít, Storno, Křížek, Minimalizace apod.,vím co je to lišta atd. atd. atd. Navíc dokážu označit a vím k čemu je základní HW vybavení PC (do úrovně CD/DVD mechanika, USB porty apod.)
Pokud navíc ovládám (ono zase co to je ovládat? - napsat text, spočítat průměr, nebo upravit makro?) Word, Excel, Outlook, internet tak to bych vyjmenoval zvlášť.
Alespoň tímto pohledem se já koukám na životopisy uchazečů a zkouším, jestli nekecají.
Tady to máš včetně vstupního pohovoru:
Tady je to včetně dabingu: bomba.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.