Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co jsou: Základy na PC

Od: papene* odpovědí: 10 změna:

*nevi*Kdy může člověk napsat do dotazníku,že zná základy práce s PC.

Co si pod tím vše představit?*klik*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

antynka*
hodnocení

0x

To pravděpodobně bude zamenat, že umíte používat e-mail, internet, excel, word. Prostě ty nejdůležitější a nejpoužívanější věci.

dusatka*
hodnocení

0x

Bojíte se si to tam napsat? Pokud máte subjektivně pocit, že základy zvládáte, klidně to tak napište. Kdybyste viděla, jak kolikrát uchazeči v životopisech vysloveně lžou...

papene*
hodnocení

:)Zatím to nepotřebuji.

Jen mě to napadlo.

Ale určitě se to hodí,vědět.*placni*

hodnocení

0x

Myslím si též,že základy jsou internet,email,excel,word,rozšířené už je s účetnictvím a speciálními programy.Jsou lidi,že si napíšou zákldy PC,a umí ho zapnout a vypnout a možná utřít prach na monitoru...tak bych se toho nebála,když umíte na netu...:)

papene*
27.08.09 11:11
hodnocení

*ua*Díky.

perda*
hodnocení

0x

Já si tedy nemyslím, že základy práce s PC znamenají umět pracovat s Wordem, Excelem apod., to k základům jednoduše nepatří. Já bych tam upřesnil s jakým operačním systémem zvládám základní práci a pod tím si představuji: (pro názornost budu brát Windows XP) Ovládání práce se soubory (přesun, kopírování, mazání, práce se složkami - tzn. když mi někdo řekne tady máš soubor na CD tak ho zvládnu zkopírovat a zpracovat sám), vím co najdu v nabídce Start, Ovládací panely, Tento počítač apod., vím kde se používá dvojitý klik a kde normální, znám význam tlačítek OK, Použít, Storno, Křížek, Minimalizace apod.,vím co je to lišta atd. atd. atd. Navíc dokážu označit a vím k čemu je základní HW vybavení PC (do úrovně CD/DVD mechanika, USB porty apod.)

Pokud navíc ovládám (ono zase co to je ovládat? - napsat text, spočítat průměr, nebo upravit makro?) Word, Excel, Outlook, internet tak to bych vyjmenoval zvlášť.

Alespoň tímto pohledem se já koukám na životopisy uchazečů a zkouším, jestli nekecají. :)

papene*
hodnocení

*uf*No tak toho je dost.

petr123*
hodnocení

0x

Tady to máš včetně vstupního pohovoru:

doplněno 27.08.09 09:44:

Tady je to včetně dabingu: bomba.cz/... *smich*

hodnocení

0x

Mě stejně připadá, že to tam píše snad úplně každý :)

papene*
hodnocení

:) Jo a potom se zjistí,že umí ...*ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]