Nejste přihlášen/a.
Ahoj chtela bych se zeptat jak mam vyresit problem s castym se objevovanim modre obrazovky a naslednym restartovanim se pc? stane se to i 5x denne a bojim se abych nemela v pc nejaky vir ale kdyz si projedu pc antiviraky tak je vse v poradku tak nevim, mam avast a malware a ccleaner.modra obrazovka se vetsinou ukaze kdyz jsem na netu a pak se chci prihlasit na icq, nebo treba kdyz jede antivirak a ja si chci otevrit net...predem diky za odpoved!
no a nemohl by na to mi nakej vliv net pac sem si instalovala na zacatku prazdnin a od te doby se mi tam hloupa modra obrazovka zacala obevovat. Pred tim nez sem zprovoznila net se nikdy neobjevila...
A co pro začátek vyfoukat prach, vrstva prachu na chladiči procesoru dokáže divy. Nejjednodušší věc co můžeš na začátku udělat, když to nepomůže, tak vše důležitý zazálohovat ať se předejde nejhoršímu. Bylo by dobrý sem napsat co to píše když to spadne do modrý smrti, bude tam pár pro laika naprosto nesmyslných kódů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.