Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrázek příliš velký

Od: papene* odpovědí: 10 změna:

:)Chtěla bych v nastavení mailu změnit ikonu za vlastní foto.

Stále hlásí obrázek je příliš velký,na následující stránce po odeslání můžete určit výseč,kterou chcete použít.

A žádná následující strana se neukáže.

Můžete mě poradit kde dělám chybu.*nevi*

Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasdax*
hodnocení

1x

Chybu děláte v tom, že nám tady nenapíšete v jakém mailu změnu provádíte a jakou ikonu to vůbec měníte za vlastní foto.

papene*
hodnocení

Ve svém mailu kde je ikona ta se má objevovat při odeslání mailu.Teď tam mám pejska a toho chci nahradit.

Nadpis je změna mého portrétu.

E mail seznam a tam je nastavení,vlevo dole.

hodnocení

0x

Jaká je tam přípona, JPG?

papene*
27.08.09 19:17
hodnocení

JPEG

hodnocení

0x

Zmenšete formát snímku na 50 x 60 a budete mít snímeček akorát, nebo na trošku větší, třeba 100x120 a budete moci posunovat výsečí při tvorbě a umístění ikonky...

papene*
hodnocení

To vím ale jak?

perda*

Například tímto prográmkem, je to jednoduché. :) Zadáte si tam rozlišení jaké potřebujete. :)

software.macek.cc/...

sasdax*

Přes klasický IrfanView, nebo mi ho pošli na mail a ja ti jej přepošlu upravený zpět.

papene*
hodnocení

*hej*A jak zjistim tvůj mail?

sasdax*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]