Nejste přihlášen/a.
Ahoj jeste potrebuju poradit mam v tom zmatek.Mam par otatek.
1. Pri instalaci worpdressu mi to hodilo hlasku...You appear to have already installed WordPress. To reinstall please clear your old database tables first...Co s tim?
2. Jak zjistim jakou mam verzi wordpressu?Potreboval bych cestinu na verzi 2.8.4. kde ji mam stahnout a jak ji instalovat?
3. Mam ucet na webzdarma?Je tam zdarma Mysql?A jak zobrazim ty svoje stranky hodilo mi to hlasku...Nepovolený přístup!
Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp.
Pozor: system je citlivý na velikost písmen! (tzn., že Index.htm není totéž, co index.htm)
Stejně tak nefunguje, pokud je index.html umístěn v nějakém podadresáři.
4.Jak s tim wordpressem mam manipulovat a tvorit stranky?
5.Jak vlozit templaty a pracovat s nimi?
6.Delam stranky tykajici se kosmetiky.Kde mam stahnout nejake pekne templaty na tohle tema?
Dekuji za odpovedi.Jsem zacatecnik.
Aha, tak takhle .
No, vypadá to, že se ti nějak při minulé instalaci podařilo s tou databází navázat kontakt a naplnit ji nějakými daty, proto teď, když chceš WP instalovat znovu, instalátor takhle šílí. Pokud máš ten účet na webzdarma, tak se přihlaš a klikni na Nastavení , pak v nabídce vpravo vyber položku nastavení MySQL. Tam uvidíš všechny údaje ke své databázi (hostname, jméno databáze, jméno uživatele a heslo), předpokládám, že už ji máš vytvořenu (což asi máš, vzhledem k tomu, co ti to hlásí). Takže abys databázi zrušil a vytvořil novou, odfajfkuj to políčko Aktivní a potvrď. Následně to zafajfkuj a potvrď, čímž se ti vytvoří nová databáze. Následně WordPress nainstaluj dle následujícího návodu: weboveaplikace.info/... .
Jinak WordPress v češtině seženeš zde: cs.wordpress.org/... .
Co se týče práce s WordpPressem, vše jistě pochytíš z přehledné administrace, tam je opravdu těžké se ztratit. Pokud budeš mít dotazy, více ti poradí ti nejpovolanější, na českých neoficiálních stránkách o WordPressu cwordpress.cz/... (je tam i fórum).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.