Nejste přihlášen/a.
Synovec mi vymazal z plochy koš. Poradíte mi jak ho mám obnovit? Děkuji
Jaký máte operační systém? Jestli XP tak je to takhle
Klikněte na ploše pravým tlačítkem -> vlastnosti -> nahoře vyberte kartu plocha -> klikněte na vlastnosti nastavení plochy -> a tam vyberte jaký ikony chcete na ploše mít
Nemam XP takže se napamatuju, ale asi máš pravdu. Pak je možnost že koš může být někde za koncem obrazovky. zkusil bych seřadit ikony podle názvu nebo něco. Zas že by někdo měnil u koše ikonu a název se mi zdá taky nepravděpodobný, ale je to možnost
Na Vistě je to podobné
Klepnout pravým tlačítkem na prázdné místo na Ploše>Přizpůsobit>Změnit ikony plochy a označit, které položky se mají zobrazovat
No můžu označit nebo odznačit zobrazování koše na ploše, ty ne?
Pokud se ti na XP koš nezobrazuje a nejde ani nastavit tak, jak jsem psala, potom jedině úprava registru
Start> Spustit>regedit
Najdi v registru:
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerDesktopNameSpace>klepni na něj pravým tlačítkem myši> příkaz Nový> Klíč>zadej řetězec {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} a potvrď klávesou ENTER.
Klepni na nový klíč {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E},v pravém podokně poklep na položku (Výchozí),v dialogovém okně Upravit řetězec zadej do pole Údaj hodnoty řetězec Recycle Bin a klepni na tlačítko OK. Zavři regedit
Me to takhle prave nende Snad se s temi registry autor popere, hodne stesti
A v podstate proto jsem se ptal, jestli mu to synovec treba jen neprejmenoval a nezmenil ikonu, protoze odstranit si kos neni takova sranda
No, na Vistě je to dřív, než se naděješ Kldyž klepneš na Koš>Vlastnosti tak máš v nabídce Vysypat koš a Odstranit
Už jsem na fórech několikrát řešila, že dal uživatel Odstranit a divil se, že tím koš nevysypal, ale odebral z plochy. I tohle se ovšem dá v registru upravit, aby položka Odstranit nesváděla k vysypání koše
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.