Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak uložit soubor na CD-R

Od: papene* odpovědí: 10 změna:

:)Nejde mě uložit soubor na CD-R.*bzum*

Hlásí to moc velké a málo místo pro paměť.

Jak to ubrat nebo srovnat.

Děkuji*placni*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

0x

Co ti přesně hlásí a jakým způsobem to chceš vypálit? Nedošlo ti prostě místo na hard disku v počítači?

papene*
hodnocení

:)Na discu není dost místa.

Snížit zapisované data o 21 MB.

Zkoušela jsem to start,práce s obrázky a zkopírovat vše na disc.

To je asi špatně co.

perda*

Máte o 21MB více dat než je kapacita cédéčka, odeberte pár fotek z té složky kterou se snažíte vypálit. :)

papene*
hodnocení

*zed*Ale jak?

Zkoušela jsem to a vymazat jsem nenašla.

perda*

Označte pár fotek a pokud je nechcete smazat přesuňte je do jiné složky pouhým přetažením. Pokud je chcete vymazat označte je a klikněte na označené místo pravým tlačítkem a tam bude volba Odstranit.

papene*
hodnocení

To jsem udělala,vymazala nejsou tam a hlásí to stále stejně.

Něco vořu.

Díky za snahu.*palec*

perda*

Všechny fotky ve složce označte (Ctrl + A), klikněte pravým tlačítkem a dejte Vlastnosti a zjistěte kolik všechny fotky zabírají. Na CD se vejde nejčastěji buď 650MB nebo 700MB.

papene*
hodnocení

To nemusím dělat,u obrázku se mě objeví podrobnosti a je tam i kolik mají MB.

Proto jsem největší smazala.

Disc má 700MB.

Tak nevím proč to nejde,smazané jsou.

perda*

Ale kolik mají všechny dohromady? Pochopil jsem že chcete vypálit všechny ve složce..

papene*
hodnocení

Tak ty měli více,smazat jsem měla 21,4 a to jsem udělala a teď se mě podařilo ,že se něco stáhlo.

Hlásilo staženo ok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]