Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Mám doma ADSL Wi-fi router.K němu jsem připojený s nootebookem (Win Vista) a potřebuju přes tento nootebook sdílet internet na PC(win XP,bez wifi karty).Pokoušel jsem se vytvořit připojení přes mosty, ale nefungovalo to.Nejdříve jsem myslel , že problém bude v nějakém firewallu, ale vše jsem povypínal a nic.Zkoušel jsem zadávat nějaké pevné IP addresy ale to nefungovalo a router by to stejně asi neskousnul.Samozřejmě bych mohl jit do obchodu a koupit za 400,- wifi kartu, ale peníze jsou jen jedny a PC stejně jede jen když jsem u něj já s nootebookem.Děkuji za odpověď.
A co zkusit zapnout pouze sdílení internetu na wi-fi kartě v notebooku? Ve Vistách: Control Panels - Network and sharing center - Manage networks connections - vybrat wi-fi kartu - pravé tlačítko - Properties - záložka Sharing - zaškrtnout Allow other... a vybrat připojení kabelem ze seznamu.
Zatim jsem nenašel důvod proč nenatáhnout kabel do routeru
A juinak buď to sdílení jak říká kolega a nebo přes proxy- program
Mno jelikož nebydlím zatím ve svém a tatík(z bůhví jakých důvodů )nesnese kabely po zemi,a že to mám k routeru dobrých 15 metrů přes barák, tak jsem to vykutil právě tím wifi routerem, což je, podle mě, docela elegantní řešení, časem až se bude něco objednávat z netu koupim wifi kartu a mám po starostech
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.