Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém při instalaci hry z internetu

Od: lucyla* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych poradit, když stáhnu instalační soubor na hru a chci ji nainstalovat, objeví se mi tohle hlášení: COM exception: (.scrlibraryLuaCOM.cpp,398): nespecifikovaná chyba Hru tedy nainstalovat nemohu. Víte někdo, co to znamená a co se s tím dá dělat? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

parizek*
hodnocení

0x

Pravdepodobne je instalace nekompletni, nedostahovana. Nejspis budete muset stahnout znova ;)

lucyla*
hodnocení

To jsem zkoušela 2x, ale pořád se objevuje stejné hlášení. Nebylo to poprvé, co jsem stahovala hru ze stejného srveru a nikdy se mi to ještě nestalo, tak nevím.

doplněno 29.08.09 13:07:

Tak se mi konečně podařilo vyřešit problém s instalací. Psala jsem na technickou podporu serveru, ze kterého jsem hru chtěla instalovat a poradili mi, ať to zkusím stáhnout přes jiný internetový prohlížeč a to pomohlo *slunce**ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]