Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze přeposlat soubor?

Od: papene* odpovědí: 9 změna:

*nevi*Mám stáhnuté fotky v souboru,lze je přeposlat na jiný počítač a jak?

Předem díky*placni*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

2x

A pokud je zkomprimovaný soubor i tak moc velký lze použít např. www.uschovna.cz :)

sasdax*
hodnocení

1x

Nebo pokud máte oba dva Skype, tak posílat přes něj. Jede to v pohodě. Posílám několik set mega týdně.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Ideálně E-mailem, na Seznamu max.14 Mb

papene*
hodnocení

*zed*To je hezké ale jak.Můžete mě to přiblížit?

Moc děkuji.Jsem ten amatér.*sok*

slonbonjohn*

Předpokládám, že máte založený svůj e-mail. Kliknout na Napiš e-mail, zadat komu poslat a kliknout na Přiložit k e-mailu soubor. Kliknout na Procházet a vybrat ten soubor. Musíte samozřejmě vědět kde ho máte v PC uložen a jak se jmenuje. Pak klik na Otevřít. Soubor je připraven k odeslání. Odpálit Odeslat e-mail a basta.

papene*
hodnocení

*slunce*Tak se podařilo.

Akorát fotek je moc,nejde to nějak udělat abych je nemusela posílat po 1 maximálně to jde po dvou.

Pak se to neodešle,když je jich více.*nevi*

perda*

Už jsme to tu psali, zkomprimujte je do jednoho souboru a nahrajte třeba na úschovnu. :)

jabraka*
hodnocení

0x

Jde to udělat kompresí do WIN RAR a pak odeslat Outlokem.

JABRAKA

imis*
hodnocení

0x

Taky doporučuji uschovnu, nebo edisk.cz

Tam Vás to už navede . IMIS

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]