Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím,potřeboval bych poradit s následující věcí:K odesílání a přijímání pošty používám jak Operu 12.11,tak i Microsoft Outlook.Při odesílání zpráv mne někteří příjemci kontaktují s tím,že sice zprávu obdrželi,ale bez přílohy.Dříve,když jsem zprávu odesílel z ůložiště/př.Dokumenty/,tak po kliknutí na odesílaný předmět a poté na odeslat mailem,se mne automaticky otevřel Mic.outlook a zprávu jsem odeslal.Nyní však se mne otevře Opera a přes tuto teprve zprávu odešlu.Stává se mne však věc ,jak jsem již uvedl shora,že někteří příjemci zprávu dostanou prázdnou,bez přílohy.Dříve,když jsem měl starou verzi Opery/9.6,apod./,tak jsem automaticky všechny zprávy odesílal přes Mic.Outlook.Prosím o radu,co mám udělat,abych mohl zprávy odesílat jako dříve.Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.