Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s poštou při doručení

Od: jarinht® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,prosím,potřeboval bych poradit s následující věcí:K odesílání a přijímání pošty používám jak Operu 12.11,tak i Microsoft Outlook.Při odesílání zpráv mne někteří příjemci kontaktují s tím,že sice zprávu obdrželi,ale bez přílohy.Dříve,když jsem zprávu odesílel z ůložiště/př.Dokumenty/,tak po kliknutí na odesílaný předmět a poté na odeslat mailem,se mne automaticky otevřel Mic.outlook a zprávu jsem odeslal.Nyní však se mne otevře Opera a přes tuto teprve zprávu odešlu.Stává se mne však věc ,jak jsem již uvedl shora,že někteří příjemci zprávu dostanou prázdnou,bez přílohy.Dříve,když jsem měl starou verzi Opery/9.6,apod./,tak jsem automaticky všechny zprávy odesílal přes Mic.Outlook.Prosím o radu,co mám udělat,abych mohl zprávy odesílat jako dříve.Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Neposíláš nějak velké přílohy (nad asi 5 MB)?

uska*
hodnocení

0x

Mám tutéž operu a problém nemám (pokud příloha není obr). Zkus nejprve ověřit zprávy od přijemce. Vypátrat za je chyba u tebe nebo u něho. Tu samou zprávu s přílohou zašli sám sobě a uvidíš co ti dorazí.

iz*
hodnocení

0x

Oteřete si MsOutlook a proklikejte si jeho nastavení, někde byste najít možnost "nastavit jako výchozí" (MsO přes 10 let nepoužívám, takže si přesnou cestu nepamatuji).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]