Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za soubor s koncovkou .bm2

Od: peetra odpovědí: 7 změna:

Dobrý vecer, stahla jsemsi zazipovaný soubor, ve kterým by měly byt obrázky .. ale jsou skoncovkou .bm2. V čem je muzu otevřít?

Jaký program na to použit?

Dekuji za rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Jsou to obrázky pro slepce. Více zde: teiresias.muni.cz/...

doplněno 24.08.09 22:03:

A nebo spíš nějaký bitmap soubor grafického programu?

peetra
hodnocení

Takze to znamena : nainstalovat jejich program aby mi to ukazovalo obrázky? Protoze ten jeden obrazek ma vypadata takto

Co je to za soubor s koncovkou .bm2
peetra
hodnocení

Mno .. takze ... ted sama nevim ... :(

slonbonjohn*

Mno, já už taky ne... Zkusíme počkat, jestli neporadí někdo zkušenější;)

cybermagefroll*
hodnocení

0x

Nějaký podivný grafický formát (Subspace/Continuum Graphic) a co jsem pohledal tak ho ve Windows asi neotevřeš, ale můžu se mýlit. To nabízeli přímo ke stažení? Kde proboha?

peetra
hodnocení

Jojo ..:) primo ke stazeni ... a to tady: spectronics.co.nz/... ... Jenže až ted mi doslo ... ze asi budu potrebovat ten jejich prográmek .. což?

perda*
hodnocení

0x

Perfektní stránka na zjišťování čím otevřít soubor s nějakou příponou: www.filext.com/ :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]