Nejste přihlášen/a.
Jak bych si mohla jednoduše otestovat svůj PC (program v češtině)? Mám podezření na přítomnost viru.
Je možný třeba použít tenhle jednoduchý scanner www.eset.cz/eset-/... ale lepší je si nainstalovat něco nastálo www.slunecnice.cz/...
Zkus stáhnout stahuj.centrum.cz/... a proveď kontrolu.Zkontroluj poté výsledek vyhledávání s tím,co tě obtěžuje.
Zdá se, že po celkovém dvouhodinovém testu, kdy byla nalezena a následně odstraněna víc než stovka infikovaných objektů, bude vše v pořádku, protože za tu dobu, co jsem po restartu počítače na netu, bych už tu měla nasázeno nejméně 10 blbostí. A zatím NIC . Se slzou v oku děkuji, úžasná rada - a hlavně to, co jsem chtěla - něco jednoduchého, co zvládne bez problému i takový IT diletant, jako jsem já
Díky patří rádci s nickem VOSIKAC - jeho rada byla ta nej
Za málo! Od toho tu jsme,abychom radili ...V Tvém případě šlo jen o to,kdo bude rychlejší
Jak píše "krulis"... prográmků na podobné věci je více... Mě se jen na "šmejdíky tohoto tipu nejvíce osvědčil zatím tento.Svojí jednoduchostí :D.Taky nejsem ekšpért
Ale důležité je,že pomohl Tobě od těch hambáren :D
Dej ty fotky msconfigu treba sem: imageshack.us/...
ono to ze se nic nedeje neznamena ze tam nic neni
Koukám že je veseloooo
Ještě používám toto,též v ČJ download.chip.eu/...
Především pro čištění registrů po odinstalovávání programů,her ... atd
Ahoj... Používáš již nějaký antivir jako je ESET,AVAST...nebo jiný? A jaké jsou důvody tvého podezření?
jasně, AVAST - ale nejsem schopna se zbavit vyskakovacích oken, i když je mám blokovány, takže si myslím, že mi tu hospodaří nějaká havěť... jsem jen otrocký uživatel PC, který vůbec nerozumí jeho podstatě, tak proto moje asi pro většinu lidí debilní dotazy... ale včera jsem už dala na jednu z obdržených rad, nainstalovala něco z nabídky "slunečnice", ošetřilo mi to nějakých 6 kritických míst a teď se uvidí... dík
doplněno 24.08.09 09:57:vidím, že nepomohlo
Už jsem taky zkusila - terminátor odhalil 6 kritických objektů, ošetřil - no a naskakují pořád
Jaképak sousto.
Operační systém, co ti startuje v počítači?
Msconfig, začni tím že půjdeš tou cestou jak píšu, nejdřív se o to pokus, najdi si start, spustit, a pak napiš rovnou msconfig
Dobře, už jsem se teda dostala na nástroj pro konfiguraci a očekávám další lekci, neb jsem stále tam kde jsem byla a zřejmě už i navždy zůstanu . Každopádně dík za trpělivost
Dobře, je tam záložka po spuštění (po startu?), nacvakej obrázky maverick.pise.cz/... a přilož je tady k odpovědi, snad to bude čitelné
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.