Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šablona na papírové obálky

Od: fidel® odpovědí: 2 změna:

Prosím o radu potreboval som obálky na odoslanie dopisu ale som ich nemal a tak som si musel sám nakresliť šablónu ručne. Preto rád by som vedel či existuje nejaký vzor nakreslenej obálky ktorú by som si uložil do PC a vytlačil a následne zlepil najlepšie vo Worde skúšal som si nakresiť šablónu ale to nedokážem neviem asi som tupý preto rád by som teda rád vedel či existujú nejaké šablóny na vytlačenie obálok, vďaka fidel.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

2x
hodnocení

Mne sa skôr jednalo o dačo podobné ako je PrintMan kde by som si vystrihol vytlačenú šablonu a obalku potom zlepil jedna sa o to že keď nemám obálku a nutne ju potrebujem zohnať. Vďaka za radu ale na tlač obálky program mám.

doplněno 23.08.09 21:19:

teda programy na tlač písma-adresy na obálku mám

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]