Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypalování avi souboru na dvd-r

Od: bjan odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám takový problém, jsem v tomto oboru vypalování úplný začítěčník, takže jsem četl nějaké informace na internetu, jenže jsem tam našel jen vypalování dvd se složkami audio_ts a video_ts takže si s tim nevim rady.

Jenže já mám prostě jeden soubor, jedno video ve formátu .avi, které potřebuji na to dvd-r dostat tak, aby to šlo přehrát v obyčejném dvd přehrávačí, nevim jak na to, nemáte nějakou radu mám program nero 7 ppremium je tam toho milion an to dvd a já už tolik dvd nemam uz sem zahodil asi 3 nebo 5 kvuli tomu ze to vubec nejde dvd mi ukaze jen nejaky chybovy hlaseni ale jeste sem to neprelozil tak se na to pak mrknu.

Prosím poradte jak to vypálit ten jeden soubor na dvd jak v neru, tak v jakymkoliv programu, který používáte a máte návod prosím předem dík za odpověd.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

0x

Dobrý den.Stále tentýž problém.Již se tu několikrát řešil.Použijte Videoconvertor a převeďte .avi soubory na jiný formát,nebo vyhledejte v této rubrice další rady.

kellys2*
hodnocení

0x

Doporučuju program: stahuj.centrum.cz/...

bjan
hodnocení

děkuji moc a prominte priste se kouknu na starsi rubriky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]