Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spodní lišta mizí

Od: papene* odpovědí: 4 změna:

*zed*Nevím jak se to stalo,ale stává se mě,na monitoru v pravém dolním rohu se mě občas ztrácejí ikonky.

Zmízí jich půlka,když restartuji naskočí zase všechny.

Čím to je?*nevi*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x

Nevím přesně, jak je to na XP, ale klepni pravým myšítkem na Start, dej Vlastnosti a bude tam něco jako Oznamovací oblast. Tam se dá u každého programu nastavit, jestli chceš ikonu v oznamovací oblasti zobrazovat nebo skrýt, zkus se tam mrknout a nastavit si to

papene*
hodnocení

*slunce*Zkusila bylo tam něco jako vlastní otevřela a bylo tam napsáno ,že používám 6 nejčast.ikon.

A já jich mám 13 tak jsem to opravila a snad to je ono.*dril*

Uvidím.

Moc děkuji*hej*

angelcze*
hodnocení

0x

Co máš za operační systém? Např u XP je tam taková šipka na ní když klikneš tak se ti ukážou. Teda jestli myslíš tohle.

papene*
hodnocení

*slunce*Ano XP.

Šipka tam není.
Jen připojení k místní síti,pošťák,Windows Messenger,zprávce zvuku,hlasitost,tiskárna,připojení,rychlé spouštění,avast,bezp.odebrat hardware,napájení ze sítě,GoogleDesktop,nastavení NVIDIA,NTI Backup Now 5,Tray to nevím co je.

Poslední jsou hodiny.

To je vše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]