Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybova hlaska

Od: jaar odpovědí: 2 změna:

zdravim,mi kluci hrali hru a pri vypnuti hry na zakladni obrazovku se jim pry trochu barevne poteckoval monitor, bylo to i kdyz najeli na FF,dival jsem se na prohlizec udalosti a v systemu je chyba : zdroj:nv unknown error on LO-LO . NEVITE O CO JDE ,ovladac je n-vidia, ted ji hrali znovu a uz to neudelalo...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nevím sice co ta hláška znamená, ale ty rozložené barvy může udělat přehřátá grafická karta vlivem vyšších nároků na zobrazení obrazu ve hře. Taky se mi to stávalo u jedné grafické karty. Bylo by dobré otevřít PC a vyčistit. Zřejmě bude prachem zanesené chlazení grafické karty. PC čistěte ve vypnutém stavu a pouze vyfoukáním nebo jemným štětcem. Snad to pomůže.

jaar
hodnocení

prehrata graf.to asi nebyla mam sice gf8600gt ale dal jsem na ni AC twin turbo teplota je v zatezi asi 56°c, jen jsem vratil ovladac Graf . karty na ten puvodni (186,18) a zatim je to v pohode... ale dik za snahu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]